Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΝΟΥΜΕΡΟ 9



Αν αγαπας τις τσαντες αυτη εκανε το γυρο του κομσου παρεα με ενα κουμπια και το αρωμα απο τα πορτοκαλια μου αγαπησε το καφε και το εβαλε χρωμα της τι λες σ αρεσει;

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΝΟΥΜΕΡΟ 6

Καλημερα
μετα απο το μικρο προβλημα που ειχαμε να μαστε παλι με την νεα μου δημιουργια πως σας φαινετε;

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΝΟΥΜΕΡΟ 4

Καλημέρα
σήμερα θα παρω τις κορδελες μου τα σχοινια μου και θα κανω κατι διαφορετικο οταν θα ειναι ετοιμο θα το δειτε προς το παρον αυτο ειναι για μενα και ειναι καλοκαρινο κολιε σας αρεσει;

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Η GIRLY ΠΛΕΥΡΑ ΜΟΥ

Καλημέρα.....
Ξερω πως δεν ειστε πολλοι αυτοι που με διαβαζετε αλλα ηθελα να σας τα πω σαν να εχω κοινο μεγαλο απο κατω.
Μια ζωη ημουν αυτό το στιλ κοριτσιου που δεν επαιρνε περιοδικα μοδας- και ακομα το θεωρω πεταμα χρηματων να παω και να πω παιρνω περιοδικο μοδας τινγα στην διαφημιση με 5 ευρω- δεν τα παω ακομα καλα με τις γυναικες - εκτος και αν ειναι το ιδιο στιλ πανω κατω με μενα- δεν καθομαι στα μαγαζια με τις ωρες- εχω αγοραφοβια- μπλεκομαι σε υσηχα μερη που επικρατει η ομορφη τεχνη- και οχι καμια εξαντρικ και παρδαλη- θελω ομορφα πρωτοτυπα κομματια για μενα- και καμια φορα μπορει και να μην τα βαλω αλλα θελω να τα εχω- και κυριως ηρεμια για να δημιουργω- οχι απαραιτητα με τα χερια αλλα και με το μυαλο - μεχρι εδω οκ.
Αλλα μην με πειτε γιατι, αν δω κατι ωραιο το θελω- και το ωραιο οπως το παρει κανεις- τελευταια - απο τοτε που δημιουργωκαι εγω- βλεπω τον κοσμο αλλιως.
Παρατηρω....
Ναι αυτο ειναι το σωστο ρημα. 
Κοιτω οτι ωραιο -για τα δικα μου γουστα- κανει καποιος και το θελω. Βλεπω τι ταιριαζει σε ποιον, τους συνδυασμους χρωματων, τα υλικα, τα σχηματα.....
Καθομαι σε ενα μαγαζι και θελω να ειναι ωραιο, προσεγμενο και απο εκει θα εμπνευστω κατι για να το κανω εικονα και σχεδιο πανω μου.
Τωρα τελευταια ανακαλυψα εμενα και την πιο θυληκη μου πλευρα.....
Παιρνω ή και δανειζομαι περιοδικα- όχι για να τα δω οοχι αλλα για να '' κλεψω'' ωραιες εικονες για να μην τις χασω και τις θελω για μενα.
Μου αρεσουν τα σκουλαρικια αλλα οχι ολα- οτι αγοραζω για μενα θα το δειχνω εδω- τρελαινομαι για φουλαρια - αλλα τωρα προσφατα το κολλησα το χουι- πεθαινω για αρωματα- οχι τα βαρια χειμωνα καλοκαιρι- και περιεργως κοιτω οτι πιο αχρηστο και το κανω χρηστικο.
Μπλεκομαι μεσα στα χρωματα των σχοινιων και κανω ονειρα πολυχρωμα, βαζω μεσα οτι πιο περιεργο υλικο και μου αρεσει που ειναι δικο μου.
Ενθουσιαζομαι ευκολα- και αλλο τοσο γρηγορα μου φευγει ο ενθουσιασμος- αλλα παλευω να προσεχω εμενα για εμενα.
Το ωραιο παντα με ηρεμουσε και με εκανε να νιωθω οτι ζω και εγω καλα μεσα στα ταξιδια που βλεπω, και στην τεχνη που αντικρυζουν τα ματια μου.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΝΟΥΜΕΡΟ ΔΥΟ

Σήμα κατατεθεν μου πολυ καλοκαιρινο πολυ μου αρεσει αλλα σημερα θα παω να το κανω ετσι ωστε να μπορω να το βαλω και εγω που δεν εχω τρυπια αυτακια περιμενω νεα σας και σχολια σας αν σας αρεσει.