Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 63





Καλημέρα καλημέρα…

Τι μου κάνετε;

Είπα να σας δείξω βραχιολάκι σήμερα και μάλιστα επεισοδιακό.

Το έκανα που λέτε πέρσι, και θυμάμαι πως όταν το τελείωσα είχαν έρθει με διαφορά μιας ώρας δυο φίλες μου. Με το που το είδαν, λες και είχαν συνεννοηθεί…

 « αχ ρε φιλενάδα, ευτυχώς που το έκανες γιατί το θέλω για το φόρεμα / (μπλούζα η άλλη είπε ) και μου ταιριάζει γάντι»

 Ένα έχω παιδιά, όποια το προλάβει…

 Μέχρι να πάει η μια να φέρει λεφτά η άλλη το είχε αγοράσει. Οπότε μαλώνανε μεταξύ τους μετά, αλλά της έκανα ένα άλλο και όλα μια χαρά.

Από τότε , είπα ότι πάντα κάνω ένα κομμάτι, όχι δεύτερο, και οι φίλες να τα βλέπουν κατευθείαν στις εκθέσεις μου.

Ωπα για το τέλος σας έχω δύο νέα.

1.   Σήμερα από τις 3 εως τις 10 στην ικτίνου μαγαζί iktinou au trottoir έχουμε έκθεση 7 κορίτσια όποια είναι Θεσσαλονίκη ας περάσει. Να μου πει και από ποιο μπλογκ είναι

2.    Έχουμε νικήτρια από τον μεγάλο διαγωνισμό μου. Και είναι …
Η φίλη μας ειρήνη...ΕΙΡΗΝΗ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΜΑΤΑ


Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 62








Καλημέρα, καλημέρα,

 Αυτές οι χάντρες μου είχαν αρέσει πολύ και έλεγα ότι πρέπει να τις αγοράσω και να τις κάνω κάτι.

Οι κρίκοι αυτοί αγοράστηκαν στην δεύτερη έκθεση από μια κοπέλα που έλεγαν όλοι ότι αυτό το σχέδιο είχε γίνει παραγγελία για αυτήν. Και δεν ήταν έτσι.

Η χαρά του να αγοράζουν κάτι από εσένα είναι μεγάλη. Η χαρά του να φτιάχνεις κάτι δικό σου και να αρέσει μεγαλύτερη.

Αυτοί οι κρίκοι είναι αφιερωμένοι στην ΔΑΦΝΟΦΙΛΙΑ , που έκανε το σπιτάκι μου παραπομπή στην ανάρτησή της.

Και αυτό από μόνο του είναι μια πράξη τιμητική. Να σε διαβάζουν και να σε προτείνουν.

Ευχαριστώ όσους με διαβάζουν, και την δαφνοφιλία για την τιμή που μου έκανε.  

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 61























Καλημέρα καλημέρα,

Η απλότητα είναι κάτι που μου αρέσει.

Δεν σημαίνει όμως, ότι δεν είναι ωραία όσα βλέπω, αγοράζω, ή φτιάχνω επειδή δεν έχει μπούγιο πάνω.

 Σ’ έναν διαγωνισμό μου παλιά, αυτά τα σκουλαρίκια τα είχε κερδίσει η ΜΑΓΔΑ.

Έτσι γνωριστήκαμε.

Εύχομαι να τα έχει ακόμα.

Κύκλους όπως κάνει η ζωή, κρίκοι απλοί

Με δύο χρώματα καλοκαιρινά θα τα έλεγα

Πετρόλ και ροζ που πάνε σε όλες

Λοιπόν; Σας αρέσουν;

ΝΟΥΜΕΡΟ 60


καλημέρα καλημέρα...
εύχομαι όλι, στην καθημερινότητά τους να μπορούν να χρησιμοποιούν ποδήλατο.
είναι της μοδας, αλλά κάνει καλό στην υγεία, και δεν χάνουμε τα όμορφα τοπία μας.
κάπως ετσι το ειχα σκεφτεί και όταν βρήκα το ποδήλατο αυτό το αγάπησα και το πήρα.
 ήταν το πρώτο πράγμα που έδωσα στην πρώτη μου έκθεση στην καφετέρια Foititis.gr που δεν υπάρχει πλέον. όμως απο εκείνητ ην έκθεση γνώρισα άτομα, πέρασα καλά, επαιξα παιχνίδια που δεν ήξερα, είχε έρθει και ο πρώην μου να με στηριξει, και γενικά μπορώ ακόμα και τώρα μετα απο 3 χρόνια να περιγράψω την μερα με κάθε λεπτομέρια.
απλό στην όψη του , δεν ήθελα να το φωρτώσω, με αγάπη, και ένα χρώμα πορτοκαλί για το καλοκαίρι. θα χαιρόμουν να έβλεπα την κοπέλα που το πήρε. να δω πως είναι τώρα. θα θυμάμαι πάντα το όμορφο συναίσθημα που αλληλοχαρίσαμε η μια στην άλλη, εκείνη βρήκε κάτι που αγάπησε, και εγώ πούλησα το πρώτο δημιουργημά μου.
λοιπόν; σας αρέσει;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΓΛΥΚΙΕΣ ΝΟΣΤΗΜΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ...ΘΕΡΜΙΔΕΣ





Καλημέρα,

 Με έκπληξη ανακαλύπτω, ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσουν τα γλυκά. Θα τους πω μπράβο που αντιστέκονται στον πειρασμό, γιατί άλλοι που τα γεύονται είναι ναρκομανείς.

 Πόσοι από εσάς δεν θα ήθελαν ένα γλυκό πρωινό με κρουασάν, χυμό, καφέ, μπισκότα και φέτες με μέλι στο κρεβάτι


 Νομίζω αρκετοί, και δεν είναι πολυτέλεια. Βάλτε τα από βραδύς στο ψυγείο, ξυπνήστε και ζεστάνετε τα κρουασάν και όλα έτοιμα.

 Εγώ βρήκα τρόπο να έχω μπισκότα και κρουασάν μαζί μου, να τα χαίρομαι και μάλιστα χωρίς θερμίδες.


 

Πήρα αυτό το μπρελόκ για μένα πέρσι, και ακόμα και σήμερα είναι στα κλειδιά μου. Να σας πω ότι το μπισκότο Oreo, σκέτο δεν μου άρεσε αλλά σε παγωτό κυπελάκι και ξυλάκι, σε χειροποίητο παγωτό και σε κρέπα πρέπει να τα δοκιμάσετε.
Αν σας άρεσε πατήστε εδω και να δείτε που κάτι θα βρείτε.
Λοιπόν; Σας αρέσει;

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ SPITI MOU GROUND FLOOR


Καλημέρα σας…

Να σας πω και τις εντυπώσεις μου από την άλλη έκθεση που πήρα μέρος με μια φίλη μου μόνο στις 20/5/2012.

 Δεν έχω παράπονο από την διοργάνωση. Καλή κοπέλα, γελαστή, ομιλητική, είχε και εκείνη τον πάγκο της, ως εδώ όλα καλά. Αν και το μαγαζί ήταν σε στενό, είχε τον κόσμο του, είχε ωραία μουσική αλλά δυνατά, βρήκα κομμάτια και μια δημιουργό που χάρηκα που την γνώρισα, και ωραία παρέα.

 Όμως από τις 2 που στήσαμε και πήρε κάτι μια κυρία, μέχρι τις 8 που ξανά έδωσα κάτι, όλοι περνούσαν από μπροστά μου και λες και είχαν κάνει τάμα να μην κοιτάν τον πάγκο μου, σπάστηκα που ήρθαν κάτι γνωστοί μου για να μου κάνουν μόστρα και να μου πουν τα κατορθώματά τους, άλλοι γνωστοί μου που ήρθαν και πήραν από άλλους, και πραγματικά είχα τέτοια νεύρα που σκότωνα κόσμο. Ευτυχώς, για το τέλος άφησα τα καλά.

 ήρθε ένας κοινός φίλος μας που πάντα θέλει να στηρίζει όλους και ξαφνικά θυμήθηκε ότι είχε μια γνωστή και πήρε κάτι και από τις δύο μας, μια κοπέλα που της άρεσαν κάτι σκουλαρίκια, και η κυρία που άφησε το καλύτερο σχόλιο και ίσως για αυτό να άξιζε όλη η διοργάνωση.

 Εμπειρία και αυτή που πέρασε και έρχεται η επόμενη με πολύ καλή παρέα… θα δείτε. Παρόλα αυτά να πω ευχαριστώ σε όσους αγόρασαν κάτι και με έχουν πάνω τους, και που μερικοί γνωστοί μου πλέον εκθέτες πέρασαν και είπαν ένα γεια. Τώρα σας περιμένουμε  Πέμπτη 31 Μαΐου 2012. Από τις 15:00 έως τις 22:00 σε μια έκθεση για 7 κορίτσια στο καφέ Iktinou au trottoir

Ελπίζουμε να σας δούμε για να ακούσουμε από κοντά τα σχόλια, να γίνετε τα μοντέλα μας, και με την στήριξή σας θα διοργανώσουμε και άλλα, ώστε να πάρουν μέρος και άλλες κοπέλες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

BAZAAR ΣΤΟ Α.Π.Θ.

καλημέρα καλημέρα
ήρθε η ώρα να πω τις εντυπώσεις μου απο την πρώτη μου συμμετοχη σε παζάρι σαν stekia pantou ...
πρωτον να πω ενα ευχαριστω που μπορεσα και πηρα μερος 
αυτη η έκθεση τα ειχε ολα. και οταν λεω όλα... εννοω όλα.
ενταση , χορο, τραγουδι, βροχή, παραφωνίες, μοντελα, πασαρελα, απροοπτα, ταξιδιωτες, κουραση, αγχος, δημιουργια, λιγο κόσμο στην αρχή, πολλούς μετα.
θα σας τα πω όλα. αλλάξαμε μέρος και βρεθηκαμε στο φουαγιε της ανω λέσχης και όχι της κάτω που είχε κόσμο εκείνη την μέρα, αλλά και πάλι όταν θες κάτι πολύ καπως κατι γινεται. ήρθαν οι κυρίες της λέσχης που δουλεύουν εκεί, είδαν κατα τυχη τι εγινε, πήραν κάτι και εφυγαν. 
ενιωθα σαν να ημουν στην σχολή του χαρι ποτερ, που οι μαγοι σε κοιταν απο πανω και δεν ήξερες αν σου κανουν μαγεια ή σε προσέχουν.  όλοι οι μεγαλοι μας κοιτουσαν λες και θα τους τρωγαμε τον χωρο. δεν βαριεσαι; καλη καρδια. στησαμε και εκει ειδες την δημιουργια να ξεπροβαλλει μπρος στα εκπληκτα ματια σου. ενας χωρος που δεν ειχε τπτ να σου πει πριν μια ωρα, μετα τον θαυμαζες. ο κόσμος της διοργανωσης αψογος, να σε βοηθησει προθυμος, να κουβαλησει, να σου τραγουδησει, να σε στησει...τον παγκο... απο αυτους παραπονο δεν έχουμε. ή σχεδον. θελει δουλιτσα ακομα για να στρωσει το θεμα, αλλα ήταν θετικο οτι είναι ατομα ανοιχτα και συζητησιμα. παιδια ξερετε ε; εδω ειμαι να βοηθησω στην επομενη. καλέ μην ακουτε οτι και να σας ειπαν. περασαμε χαρμα. και εκει που λεγαμε θα βαρεθουμε την ζωη μας, τσουπ ...να κανει προβα ο "σακης" και η "μαντονα" της βραδιας. οχι να βαρεθεις, να ηρεμησεις δεν προλαβεινες απο τους αστερες που εβλεπες.εδωσα και τις κατευθυντηριες γραμμες στους χορευτες- θα εσκαγα αν δεν το εκανα- και μετα ηρεμια. 
α παιδια μου, δεν μπορω να ακουω αυτα τα λογια που λενε όλοι για εκθεσεις οτι ολα ηταν τελεια και ουαου. ολα με το ονομα τους τα λεω. το μεσημερι, ξερετε οσες εχετε παρει μερος, βαρουσαμε μυγες. αλλα ήταν και η ωρα πουδ εθηκαμε μεταξυ μας περισσοτερο. τι γελια, τι γνωριμιες, τι παντομιμες, τι χορο, τι ανεκδοτα, μυστικα μεσα στην βροχή, να παμε να φαμε, και λεγαμε, καλέ που ειναι ο κόσμος;;; οεο;;;;
και δεν ζηταγαμε ενα τσουβαλι λυρες; μετα τις 7- ναι περασαμε πολλές ώρες μόνες- ξαφνικά άρχισε να μπαίνει κόσμος , καλέ μυλιουνια σας λέω. τιμές παρακαλώ; αυτό θα ήθελα... ποσο ωραίο ήταν...τσουπ και κατι γνωστες για ηθική συμπαρασταση και όλα κύλισαν μέχρι που στην σκηνή εμφανίστηκε ο...χαμός. 
εθελόντριες μοντέλα- αδυνατες αλλά, θελουμε αλλο καστινγκ- χορευτριες- εδω να δειτε κουνημα πολύ μπραβο πολύ ωραίες- χορευτες- καλοι συνδυασμοι να συνεχισετε την δουλεια για το επομενο- τραγουδιστες- καλα αν ησασταν σε ανοιχτο χωρο ίσα που θα ειχαν ξεχασει οτι ηταν σε εκθεση ολοι και θα το γυρνουσαμε σε συναυλια- και μετά χαμος χαμος χαμος.
γελια αγορες τραγουδια χορος και ηρεμία επιτελους. 
η νυχτα επεσε η βροχή ειχε σταματησει ο κόσμο που αγαπηθηκε στο μεσημεριανο κενο εδωσε ραντεβου για συνεχεια βρεθηκαν γνωστες απο το πουθενα και φιλιες δημιουργηθηκαν.
να σας πω οτι εκτιμησα την κίνηση των διοργανωτων να φερεουν πιτσες και αναψυκτικα για οσες δεν εφαγαν. μπραβο παιδια κατι που θα θυμαμαι σαν σκεψη που σας περασε απο το νου. οτι προβλημα και αν ειχαμε ξεραμε οτι μπορουσαμε ανετε να το πουμε στους υπευθυνους. ολοι ηταν μεσα στον χωρο και σε προσεχαν.
απο τις καλύτερες στιγμές μας ήταν οι φωτογραφοι που ήταν και απο την διοργανωση και απο γνωστους μας, που όλες ψαχναμε να δουμε την καλύτερη οπτικη γωνια των δημιουργιών μας.
φυσικα στο γκρουπ της οργανωσης είναι όλες οι φωτο πιο ωραιες παο τοι εβγαλα εγω.
αυτη εδω είναι μια φωτο που την εβγαλε η φωτογραφος της διοργανωσης eleni pne να την ευχαριστησω για την καλή φωτογραφια του κοριτσιου μου που ειχε πανω μερικες δημιουργιες μου.
να πω ευχαριστω σε ολων τον κοσμο που ηρθε που στηριξε τετοια προσπαθεια για πρωτη φορα, και να υποθεσω πως θα υπαρξει επομενη γιατι το χαρηκαμε. το σημαντικο για μενα ειναι οτι γυρισα σπιτι μου και γελουσα, ειχα κατι καλοο να θυμαμαι, και ευχαριστως να βοηθουσα στην επομενη στην οποια δεν το συζητω οτι θα ξανα παρω μερος.
και ενα παραπονο....
σακηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν μου εδωκες αυτογραφο

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΖΕΥΓΑΡΙ RIN TIN TIN


Καλημέρα σας,

Όχι δεν βρήκα κάποιο ζευγάρι που να κάνει ήχο, αλλά η είδηση είναι ότι ακόμα υπάρχουν ζευγάρια ή σχηματίζονται.

 Μόλις το είδα το αγάπησα. Απλό στην όψη μα το ήθελα για συμβολισμό. Μην ξεχνάτε, πως ο γατούλης μου, το έτερον ήμισυ μου είναι εκεί έξω και με περιμένει.

  Είναι ασήμι 925 ° δεν μου έκανε αλλεργία και είναι σημαντικό για μένα, και το πήρα από την προσφορά που είχε το σπιτάκι μου θυμάστε;  Αν δεν το ξέρετε το μαγαζί αξίζει νομίζω να το επισκεφτείτε.

  Αφιερωμένο σε όλα τα ζευγάρια, στον άγνωστο γατούλη μου, σε όλες τις ηλικίες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ


ΝΟΥΜΕΡΟ 59
















Όλοι ευχόμαστε να έρθει καλοκαίρι.
Αλλά ο καιρός δεν ακούει αυτήν την ευχή.
Εγώ όμως είπα μέσα από τις δημιουργίες μου να το φέρω.
Τουλάχιστον, σαν ιδέα μέσα μας, ότι ο Ιούνιος έρχεται.
Όταν λέμε έρχεται το καλοκαίρι, ένα από τα πράγματα που το χαρακτηρίζουν είναι το καρπούζι, πεπόνι, φράουλες, μαγιό, αντηλιακό και …σαγιονάρες.
Όλες είναι μοναδικές, αν είναι και χειροποίητες ακόμα πιο ξεχωριστές.
Βρήκα λοιπόν, ένα ζευγάρι, που έχει πάνω κουμπιά, και το έκανα κόσμημα για να πιστέψουμε ότι κάτι καλό έρχεται.
Η κυρία που το αγόρασε, μου είπε κάτι πολύ ωραίο
« έψαχνα κάτι ξεχωριστό, διαφορετικό, και θα ήταν παράληψη μου , αν δεν έβρισκα τον πάγκο σου. Δεν έχω πρόβλημα να βάλω κάτι ιδιαίτερο, αντιθέτως. Και το ξεχωριστό δεν πάει με βάση την ηλικία, αλλά αν το θες και μπορείς να το υποστηρίξεις».
Όπου και αν είναι να τις χαίρεται.
Εσείς; Φέτος θα φορέσετε σαγιονάρες;

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 58


Είσαι κορίτσι; Είσαι γυναίκα; Είσαι κοπέλα;

Ότι και αν είσαι, σε όποια ηλικία και φάση της ζωής σου και να σε πετυχαίνω, μην ξεχνάς… είσαι θηλυκό !!!

 Από μικρή σου φορούσαν φορέματα με φιόγκους, άσχετα αν σου άρεζαν ή όχι. Μπορεί να μην σου άρεζαν τότε, αλλά αν τους κοιτάζεις καλά δίνουν χάρη όπου τους συναντάς.

Έχουν κάτι το μαγικό είναι από πολλά υλικά και κυρίως είναι πάνω σε δώρα.

Κάπως έτσι, έφτιαξα καλοκαιρινούς , navy  φιόγκους, για κορίτσια, που αγαπούν τον εαυτό τους σαν δώρο. Να τους φοράνε παντού και να χαίρονται.

 Η κοπέλα που τους πήρε, εύχομαι να τους χαρεί ήταν μοναδικό κομμάτι, όσο και αυτή που τους εκτίμησε.

 Εσείς; Θα χαρίσετε ένα δώρο, με περιεχόμενο σημαντικό, και φιόγκο με μυστήριο;

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 57









« αν δεν έχεις χρόνο να γελάς πως ξέρεις ότι ζεις
Ήταν ένα σύνθημα στο ιντερνέτ και το έβαλα στη ζωή μου.
Το έκανα ζωή μου.
Κάθε μέρα που περνάει θέλω να με ακούω, να χαρίζω νότες αισιοδοξίας.
Τον χρόνο μου, τον υπολογίζω, τον σέβομαι, τον επενδύω, γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό, που μου έδωσαν όταν γεννήθηκα.
 Κάπως έτσι τα λέγαμε με ένα παιδί στην έκθεση που ήμουν στο Α.Π.Θ., ένα αγόρι που συμμετείχε ενεργά στην διοργάνωση, και παρόλη την κούραση του, σκέφτηκε την κοπέλα του, και με τίμησε , παίρνοντάς της σαν δώρο, αυτό το κολιέ.
Εύχομαι να το χαρεί και να θυμάστε …
Ο χρόνος είναι ζωή και χρήμα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ STEKIA PANTOU


  Μια φορά και ένα καιρό, έφτασε στον κόσμο της δημιουργίας ένα μωρό μικρούλι. Όπως όλα τα μωρά, ήταν περίεργο, για τα υλικά, τις ιδέες, το νέο.

Έτσι ονομάστηκε παρατηρητής!

  Σταματούσε όπου του άρεζε, έβλεπε ότι του τραβούσε την προσοχή. Και έτσι το σπίτι του χαρακτηρίστηκε ως

 stekia pantou !!!

 αυτό το μωρό χρόνισε εδώ και λίγο καιρό.

Ανακάλυψε ότι του αρέσουν οι ωραίες φωτογραφίες.

Έτσι για να το δείξει, και για να τιμήσει όσους το μεγάλωσαν κάνει έναν διαγωνισμό.

 Για να πάρετε μέρος πρέπει:

o  Να είστε μέλος, αν όχι να γίνετε, αλλιώς δεν θα ισχύει η συμμετοχή.

o  Να έχετε ένα e-mail γιατί σε πολλούς δεν μπορώ να βρω στο Blog τους.

o S.O.S.  για να ισχύει η συμμετοχή ζητάω από εσάς να μου πείτε μια πρωτότυπη ιδέα για να την κάνω δημιουργία. Π.χ είμαι ο παρατηρητής, και θέλω να κάνεις το φεγγάρι στέκα για τα μαλλιά οκ; Έτσι θέλω να τα πείτε αλλιώς θα διαγράφετε η συμμετοχή σας.
ο διαγωνισμοσ θα διαρκεσει ως 30/5/2012



Ένας τυχερός θα κερδίσει 10 πλαστικοποιημένες εικόνες με μωρά από την ANNE GEDDES για να βάζει πάνω τους τα ποτήρια του. Όχι μούσκεμα γιατί είναι από χαρτί, αλλά χαρίζουν ομορφιά από κάτω.

 Σας περιμένω όλους!!! Με δημιουργικές ιδέες οκ;

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

Καλημερα καλημερα...

Σας εχω πει οτι σπουδαζω γεωπονος;

Σας εχω πει οτι μου αρεσουν τα τριανταφυλλα?

Εμενα βεβαια μου αρεσουν τα κιτρινα πιο πολυ.

Δεν ξερω γιατι αλλα εχουν αλλη αρχοντια.

Βεβαια δεν ειμαι μονο εγω γεωπονος....

Ειναι και αλλοι.

Και αυτοι οι αλλοι τυχαινει να ειναι συναδελφοι μου.

Που σε περιοδο κρισης αποφασισαν να παντρευτουν.

Περα ομως απο γεωπονος ειμαι και καλλιτεχνιδα....




Εβαλα μπρος την φαντασια μου...

Και μιας και μου ζητησαν

να τους κανω ενα αναμνηστικο γαμου,

μιας και τους αρεζαν και εκεινους τα τριανταφυλλα...

Διαλεξα πολλα χρωματα μα κυριως ασπρο...


Ο καθε καλεσμενος θα παρει και ενα δωρο

με το μονογραμα των παιδιων.




Μπορεις να το κρεμασεις στην πορτα

η οπου αλλου θες.

Λοιπον; τι λετε ; σας αρεσει;

Φυσικα ειναι σε πολλες αποχρωσεις και τα λουλουδια


και οι κορδελες....

Οπως ελπιζω να ειναι και η ζωη τους.

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ Α.Π.Θ.

τα stekia pantou θα δώσουν το παρόν τους σε ένα μεγάλο ωραίο φοιτητικό πάρτυ στην ουσία, που γίνετε με μεράκι και συλλογική προσπάθεια.
εκθέτες απο όλη την Ελλάδα παρακαλώ θα έρθουν να συμμετάσχουν και να δείξουν τις δημιουργιες τους.
αν θελετε βαλτε αυτην την αναρτηση στο προφιλ σας στο μπλογκ σας πειτε το σε φιλους σας γιατι οσο πιο πολλοι το λεμε τοσο πιο πολλοι θα ερθουν για να στηριξουν κυριως την ιδεα
όσοι μένετε Θεσσαλονίκη, και θέλετε να στηρίξετε κυρίως ηθικά πιο πολύ τους φοιτητές της χώρας, ελάτε στις 18 μαίου
αν βρέχει θα δούμε τι θα γίνει
να δείτε πασαρέλλα μουσική θέαμα
και να κάνετε διαφορετικές αγορές.
πολλοί διάσημη επώνυμοι θα είναι εκεί.
εσύ; θα λείεπεις;

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 56

καλημέρα καλημέρα.
νομίζω οτι μια νοστιμη μερα ξεκιναει και δεν θα μπορει κανεις να της αντισταθει ε;
νομιζω οτι πιο επικαιρα σκουλαρικια δεν θα μπορουσασ να φτιαξω δεν νομίζετε;
εγω για σας τα εκανα επειδη ξερω οτι πολλες θελετε να φατε ενα και απο την διαιτα που ειστε δεν μπορειτε.
σας υποσχομαι με το χερι στην φωτια οτι το δικο μου παγωτο δεν εχει καμια θερμιδα. μπορειτε να το φατε απο το πρωι ως το βραδυ σε οποιο μερος του κοσμου και αν ειστε. ειναι μικρο και εχει το ενα γευση φραουλα και το αλλο αρωματικη βανιλια. θα τα βρείτε στο δικο μου στεκι μονο για μια και μοναδικη φορα και οποια τα παρει θα ειναι αποκλειστικη κατοχος αυτο του μοναδικου παγωτου.
αν ομως , λεω αν υπαρχουν κοπελες που θελουν να κανουν και ενα κανονικο για τους γυρω τους για να το φανε, εδω θα βρειτε μια απλη συνταγη για να το κανουν απο φοιτητες εως και μητερες.
λοιπον; τι λετε; θα το φαμε;

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

STEKIA PANTOU@ PEPI THEODOSIOU 2

καλημερα καλημέρα
αλλη μια αναρτηση μας εκανε την τιμη να μας αφιερωσει η κυρια πεπη θεοδωσιου. μια γυναικα με παθος για τα παπουτσια
να σας πω την αληθεια σε μερικα εχω καιε γω και ειπα πως αφου ειναι λιγο δυσκολο να τα παρω θα τα εχω μεσω των κοσμηματων μ.
αν εχεις φετιχ μαζι τους οπου και να τα βρεις πρωτα τα θαυμαζεις μετα τα επαινεις και υστερα τα θες.
ε καπως ετσι εχω κανει καποια σχεδια με παπουτσια σε σκουλαρικια και μπρελοκ. εχω βεβαια και το θεματακι μ με τις τσαντες αλλα εκεινο ειναι αλλο κεφαλαιο.
ειναι τιμη μας να μας φιλοξεινει και παλι σε αυτηντ ην διασημη σελιδα πουα κομα δεν ξερω πως κανεις δικη σου αλλα οκ.
καθε αναρτηση της αναρπαστη, καθε καλλιτεχνικο της αποκτημα μαγικο οποτε χαιρομαι να ειμαι μεσα στις σελιδες της. για ψαξιμο εδω

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

STEKIA PANTOU BAZAAR @ SP!TIMOU.GROUNDFLOUR

καλησπέρα σας ξέρω οτι εκεί εξω υπαρχουν πολλοί που δημιουργούν με τα χερια κανουν κατι που τους αρεσει και μεσα σε αυτους ειμαι και εγω. δημιουργω για να μην χασω την φωνη μου τις εικονες που μου αρεσουν και να βαλω το στυλ μου και την ομορφια μου οπου θελω εγω . για να μπορω να λεω οτι δεν χανομαι μεσα στο πληθος.
  καπως ετσι αποφασισα να παρω μερος σε μια εκθεση κοσμηματος  στις 20/5/2012 σε ενα bazaar που θα είμαι μια μερα απο τις 4-10 το βραδυ στο sp!ti mou groundflour. είναι στην φράγκων 3 . όλες οι αναρτησεις μου που ειναι διαθεσιμες θα ειναι ζωντανες να τις δειτε απο κοντα . οσες μενετε θεσσαλονικη περαστε απο την εκθεση αυτες τις ωρες ετσι για εμψυχωση να γνωριστουμε απο κοντα και θα χαρω να μου πειτε οτι με ξερετε απο το μπλογκ και τα προφιλ μου.
  και να θυμαστε καθε σχεδιο μου αναζητα τον κατοχο του. για να το αναδειξει και να το εκτιμησει.
 εσεις θα ειστε εκει; 

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 55

η ανοιξη απο μονη της σαν εποχη σε ξεσηκωνει να κανεις οσα δεν εκανες τον χειμωνα.
σε ξυπνα απο την ληθη σου και κανεις τρελες και που ακομα και για σενα ειναι μερικες φορες μοναδικες.
κυριως αυτο φαινετε και στην μουσικη που ακους.
γεμιζεις νοτες το μυαλο σου και σιγοτραγουδας μοναδικα τραγουδια που σε συγκλωνιζουν.
αναρωτιεσαι καμια φορα, γιατι σου κόλλησε ενας σκοπος, μα να ξερεις πως τότε είναι γιατι σε αυτοτ ο τραγουδι εβαλες όλα σου τα συναισθηματα και την προσοχη οταν το ακουγες.
εισαι ενα τελειο σωμα αρκει να το πιστεψεις που κρυβι μεσα του τελειες σκεψεις και μελωδιες, ασχετα αν τις περισσοτερες φορες δεν τις ακους ουτε καιε συ γιατι φοβασαι. και αντ ις ακους; τις ακολουθεις; μερικες ναι , όπως τους ηχους που διαλεγεις για τον καθε εναν φιλο σου στο τηλ σου. και για να το κανεις πιο ομορφο το αντικειμενο που κλεβει την καθημερινοτητα σου, εγω διαλεξα να του κανω ενα κοσμημα, για να βλεπεις μεσα του εσενα.
μια γυναικεια μορφη οπως είναι και η μουσικη, με νοτες να σε κυκλωνουν, και να θυμασαι πως αποψε το βραδυ αξιζει, να χωρέψεις ενα ταγκό, οχι των χριστουγεννων, αλλά της μερας. αν κλεινεις καθε μερα με ενα παθιασμενο ταγκο, διαλεξε στο τελος του μηνα το καλυτερο, και σκεψου γιατι ήταν ετσι.
λοιπον; τι λες; θα το χορεψουμε;

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 54


καλησπέρα καλές μου φιλες. ελπιζω ολα να ειναι καλά και ανθισμενα γυρω σας και κυριως μεσα σας.
καπως ετσι πηγα και εγω σπιτι μ χτες εκανα κατι ωραιους κρικους για τα αυτια ολων των γυναικων. απλους και για ολες τις ηλικίες . τους εβγαλα φωτο και σας τους δειχνω.
ελπιζω οπως ολα τα ανθισμενα στεφανια γυρω μας ετσι και ο καθενας μεσα του να ειναι ολοκληρωμενος. να αγαπατε και να βοηθατε.
καπως ετσι το ειδαν οι φιλες μου χτες και μαλωνανε σε ποια κολλαει πιο πολυ και ετσι μια τους κερδισε και τους χαιρετε.
λοιπον; σας αρέσουν;

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

STEKIA PANTOU@BONUSMALLMAG.GR

τι είναι το πιπιλόδενδρο;
θελεις να κανεις γλυφιτζουρια σπίτι σου;
ετοιμαζεσαι για βαφτηση και εχεις πελαγωσει;
θελεις να πας ταξιδι στα χωρια της νοτιο Ιταλιας;
αναρωτιεσαι πως ταιριαζουν ολα αυτα με τα κοσμήματα μου;
μην απορειτε....
θα σας πω πως είναι θεματα που ξεσηκωνουν και αλλα τοσα φρεσκα νεανικά ζουμερα αρθρα που θελεις να τα φας.
στο δευτερο τεύχος του http://www.bonusmallmag.gr/. μπειτε μεσα ξεφυλλιστε το και μολις φτασετε στην σελιδα 60 θα με βρειτε εκει να σας περιμενω.
θαυμαστε το κειμενο και πως τα λενε οι ατιμοι.
και αν κανετε τα γλυφιτζουρια θα με θυμηθειτε ευκολα και γευστικα.
αν πατε ταξιδι παρτε με και εμενα
και αν ειστε μια ή ενας φιλος μ απο αθηνα περιμενω σχολια σας εδω οκ;
φορεστε ρουχα ακουστε ατακες διαβαστε για την καλπη και ψηφιστε δαγκωτο stekia pantou σωστα;




Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 53




καλημερα καλημερα για να αρχισει ο μαιοσ καλα ειπα να σασ δειξω ενα ανθιστο βραχιολι που μολις το ειδαν ολα τα κοριτσια μαλωναν ποια θα το παρει τελικα το κερδισε μμια και το χαιρετε τωρα
για την ανοιξη ρε γαμωτο
εσας; σας αρεσει;