Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 90


Χαίρετε και πάλι.

Επειδή κάποια πράγματα είναι μοναδικά

Πρέπει να τα ζούμε στο έπακρο …

Τα καλά ψώνια για τον εαυτό μας

Μια κούπα ζεστό καφέ

Η μεγάλη αδυναμία των γυναικών τα παπούτσια

Και ένα μαλακό μαξιλάρι για καλό ύπνο

Είναι κάποιες στιγμές που πρέπει να τους αφιερωνόμαστε.

Όλες αυτές τις στιγμές τις συγκέντρωσα σε ένα πορτοκαλί κύκλο.

Φυσικά όμως το έχει μόνο μια και αυτή η τυχερή είναι η

ΔΗΜΗΤΡΑ.

Λοιπόν σας αρέσει;  

Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ PILLBOX ΣΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ


Χτές ήταν μια μέρα μαγική.

Ξεκίνησα σαν ένα παιδί, που παίρνει τα παιχνίδια του, να τα δείξει στις φίλες του. Όχι σαν ένας έμπορος που πάει να πουλήσει. ήξερα πως όταν κάτι αρέσει και ταιριάζει στο στυλ του άλλου θα το πάρει.  Και έγινα αυτό ακριβώς… το μικρό κορίτσι, με τα διαφορετικά πραγματάκια του.

  Βρήκα ένα μέλος της παρέας την ΕΛΕΝΗ αλλά για μας μαζί μας ήταν και η ΔΗΜΗΤΡΑ αν και δεν μπόρεσε να έρθει. Να πω ευχαριστώ και στον αδερφό της Ελένης τον Θανάση, που μας μετέφερε το παιδί και μας έκανε υποστήριξη.

 Όταν φτάσαμε και ευτυχώς χωρίς κίνηση, όλα ήταν ένα πράσινο χορτάρι. Και σε λίγη ώρα ένα πολύχρωμο πανηγύρι. Αρχίζαμε να στήνουμε πάγκους και ομπρέλες. Βάζαμε τα αντηλιακά μας, και βγάζαμε τις απαραίτητες πια φωτό. Ξέρετε, για τον κάθε δημιουργό, ότι κάνει το αγαπάει, το πιστεύει, και είναι ο εαυτός του. Έτσι καμαρώναμε όλοι για τα κατορθώματά μας.

  Μετά το στήσιμο άρχισε το καλύτερο μέρος. Το culture tour που λέω και εγώ. Κάναμε στάση σε όλους τους άλλους δημιουργούς. Παιδιά μερικά αντικείμενα τα χάζεψα, μερικά τα λάτρεψα και μερικά τα κράτησα μέσα μου. Μπράβο σε όλους παιδιά. Να συνεχίσετε να έχετε υπέροχες ιδέες. Γνωρίστηκα με νέους καλλιτέχνες, και αυτό ήταν το ένα κέρδος από χτες

  Το καλύτερο κομμάτι ήταν οι γείτονες μας. Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, ανταλλάξαμε γνώσεις, κάρτες, ιδέες, φαγητά, ποτά. Κάτω από το άγρυπνο μάτι του ήλιου που μας έδωσε ένα μικρό μαύρισμα, και ανάμεσα στα γέλια και στην φαντασία.

  Η μεγαλύτερη χαρά όλων μας όμως ήταν όταν αγόραζαν κάτι από τον καθένα μας. Για μένα μπορώ να πω, πως όταν κάποιος καθόταν στον πάγκο μας και ήταν πάνω στα πράγματά μου, επειδή δεν είναι συνηθισμένα, και ως γνωστών έχουμε ένα κόμπλεξ να βάλουμε κάτι διαφορετικό, όταν κάποιος έκανε την δημιουργία μου κτήμα του, και έδινε ζωή με την προσωπικότητά του, χαιρόμουν διπλά. Αν τολμάς το διαφορετικό τότε μόνο θα δεις την ζωή αλλιώς.

  Και η επιστροφή ήταν μουσική, με κομμάτια διαλεγμένα από τον dj και οδηγό μας Θανάση. Θα σας πω όμως και κάτι άλλο, αξίζει να κάνετε μια στάση σε μερικά σπιτάκια που γνώρισα.

ΧΤΥΠΊΣΤΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ επίσης κρατήστε στο νου σας οτι άλλο ένα σπιτάκι καλό είναι αυτό εδώ. το έχει η ΓΑΛΗΝΗ

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ BOHEMIANS BAR.


Για κάθε ένα που δεν ήρθε,

Του κρατήσαμε μια καλή ανάμνηση…

Για κάθε ένα που μας τίμησε με την παρουσία του,

Του χαρίσαμε μια καλή στιγμή…

Για όσους αγόρασαν κάτι από εμάς,

Μας χάρισαν μια ηθική ικανοποίηση…

Για τις 4 κοπέλες που πήραν μέρος, απλά θα πω ένα ευχαριστώ.

Και είναι αυτό που ήθελα να τους πω και δεν μπόρεσα.

Όσο και δύσκολα να είναι γύρω σου τα πράγματα, όσο μόνος σου και να νιώθεις, θέλω να σου πω ότι εκεί έξω υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν έτσι, και να αυτό σε παρηγορεί, ήμαστε κοντά σου. Στην κάθε μια τους μπόρεσα και βρήκα το κομμάτι του εαυτού μου.

Ένιωσα καλά, ήρεμη, δημιουργική, χρήσιμη, υπέροχα και πάνω από όλα γέλασα και δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι ώρες. Με αληθινό κόσμο, που όσο παράξενος και διαφορετικός και αν είναι μεταξύ του βρήκε κώδικα να επικοινωνήσει.

Για το κάθε γέλιο μας που χάσατε…

Απλά να ξέρετε πως ήταν… το καλύτερο κόσμημά μας!!!


Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 89


Αγάπη…
Άλλοι την ζούν, άλλοι την περιμένουν, άλλοι την έχουν και πρέπει να την διακόψουν, και άλλοι απλά δεν την πιστεύουν.
Χωρίς αγάπη ζεις, δεν παθαίνεις κάτι, απλά όχι τόσο ποιοτικά κατά την γνώμη μου. Οι μεγάλοι έρωτες που διαβάζεις στα βιβλία δεν υπάρχουν. Όχι έτσι όπως τα διαβάζεις τουλάχιστον. Καμιά φορά η ζωή, γράφει πιο καλά σενάρια από τον συγγραφέα, και είναι πιο δυνατά από τη φαντασία.
 Η αγάπη είναι μια κατάσταση που την ζεις με όλο σου το είναι. Δεν βγάζεις κάτι απ έξω. Με όλες τις αισθήσεις σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Όσο και αν δεν το πιστεύεις, η αγάπη είναι πρώτα εγκεφαλική και μετά με την καρδιά.
Όμως μην φτάσεις στο άλλο σημείο, που είναι το ένα άκρο, να λες σε κάθε σου κουβέντα στο τέλος σε αγαπάω. Είναι κάτι που σιχαίνομαι. Ούτε όμως στο άλλο άκρο, να μην το λες συχνά, ή καθόλου.
 Απλά ξύπνα κάθε μέρα, κοίτα αυτόν που έχεις δίπλα σου, ή αυτόν που περιμένεις να σου έρθει, και δες γιατί τον διάλεξες, βρες τα σημεία στην καθημερινότητα, που χωρίς αυτόν δίπλα σου, δεν τα χαίρεσαι, και κυρίως…. Αν μπορείς … αν λέω… νιώσε και δώσε αγάπη απλόχερα σε καταστάσεις, αντικείμενα και ανθρώπους που δεν το είχες βάλει στο νου σου να το κάνεις ποτέ. Θα σου το γυρίσει ο Θεός να είσαι σίγουρος.

27 και 28 ιουλίου σας περιμένουμε στα λαδάδικα στο μαγαζί bohemians από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Και στις 28 ιουλίου θα ήμαστε στο παλιούρι. Ελάτε για μπάνιο και κόσμημα.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 88


Ένα μικρό ατύχημα πάθαμε αλλά θα το ξεπεράσουμε.

Τα σκουλαρίκια που ετοίμαζα, έπεσαν από το μπαλκόνι

Και δυστυχώς κάποιος τα βρήκε, αλλά τα κράτησε για τον εαυτό του.

Αγχώθηκα θύμωσα στεναχωρήθηκα καθώς 20 κομμάτια χάθηκαν και κυρίως ο κόπος μου αλλά τι να κάνω;

Νέα σχέδια ετοιμάζω ποια και θα τα δείτε στην ώρα τους.

Ας είναι καλά ο κλέφτης.

Το μόνο που είχα βγάλει φωτό είναι αυτό εδώ

Και είπα να το κάνω ανάρτηση να το θυμάμαι.

Λοιπόν; Σας αρέσει;

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!!!


Μιας και έχω αποκτήσεις ιντερνετικό παρελθόν, με χαρά βλέπω ότι πέρσι στην αντίστοιχη ανάρτηση, με διαβάζανε 87 άτομα, και φέτος 299.

Μεγάλη χαρά για αυτό!!!

Σας ευχαριστώ όλους, που λέτε ένα καλό λόγο για τα κοσμήματά μου. Ένα ευχαριστώ σε όσες πήρατε κάτι από μένα για εσάς και το φοράτε.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, σαν Ιωάννα…

Αγαπήθηκα από άτομα που δεν ήξερα, χώρισα, γράφω για τα κρασιά σε μια σελίδα που μου αρέσει, κάνω ταξίδια, γνωρίστηκα με νέα πρόσωπα, τελείωσα τα μαθήματα και τον χειμώνα ορκίζομαι τεχνολόγος γεωπόνος, έμαθα να εκτιμώ το αυτονόητο, να πιστεύω στους γύρω μου, προσπάθησα, έδωσα και πήρα, δημιούργησα, και πολλά ακόμα που τελικά είναι πιο πολλά από όσα περίμενα.

  Σαν δημιουργός, σαν καλλιτέχνιδα και σαν αρτίστα, ναι ναι εγώ είμαι όλα αυτά, το χειμώνα πήγαινα σε εκθέσεις, γνώρισα κόσμο, δημιουργούς πλέον που είναι γνωστές μου φατσούλες, δημιούργησα με τρέλα ότι αγαπούσα, δεν έχασα εικόνες που μου άρεσαν και αυτό είναι σημαντικό για μένα,  έκανα ανθρώπους χαρούμενους και εκείνοι εμένα κάθε φορά που κρατούσαν κάτι δικό μου, πήρα μέρος σε εκθέσεις και σχεδιάζω και άλλες, μίλησαν πολλοί για μένα και τους ευχαριστώ, αγόρασα πράγματα για εμένα και σας τα παρουσίασα, και ομολογώ πως χωρίς την στήριξή σας, δεν θα ήμουν ακόμα εδώ.

  Ευχαριστώ τον κόσμο που με βρίσκει στα προφίλ μου, χα χα απέκτησα και κοινό. Ευχαριστώ για τις στιγμές και για τις εμπνεύσεις μου.

Νέα σχέδια έρχονται, νέες ιδέες γεννιούνται, νέοι καλλιτέχνες θα σας παρουσιαστούν, αρκεί να είστε εδώ και να στηρίζετε τα stekia να μην πέσουν, όχι τίποτα άλλο αλλά αυτά τα σκασμένα πάνε  pantou .



 Φιλιά σε όλους.

                                 Παρατηρητής!!!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 87






Φυσάει…

Και μέσα σε αυτήν την δροσιά, είπα να φτιάξω κάτι, πριν μας πιάσει η ζέστα. Ο αέρας μου έφερε μια ιδέα…

Μια από τις κύριες ενασχολήσεις μου πια, είναι να γράφω άρθρα προτάσεις για κρασιά, μιας και είμαι γευσιγνώστρια κρασιών ή αλλιώς sommelier.

Αυτό που χάρηκα απόψε, είναι που βρήκα τρόπο, να ταιριάξω τα κρασιά που μου αρέσουν, με τα κοσμήματα μου.

Ένας κυρίως παράγοντας, που αγοράζουν κυρίως οι γυναίκες κρασιά, αν δεν ξέρουν τι αγοράζουν είναι η εμφάνιση. Τον Δεκέμβρη που μας πέρασε σε μια έκθεση, είχα δοκιμάσει σε αποκλειστικότητα αυτό το κρασί. Λέγεται bianco nero που στα ελληνικά σημαίνει άσπρο μαύρο. Αφρώδες κρασί, γευστικό, και από πολλές ποικιλίες. Όταν το είχα δοκιμάσει, δεν είχε την τελική του μορφή. Τώρα όμως που την είδα την αγάπησα τόσο πολύ που την έκανα σκουλαρίκια.

Αν δεν σας αρέσει στην γεύση μπορείτε απλά να το φορέσετε.  Έτσι για να τολμήσετε το διαφορετικό. Λοιπόν τι λέτε; Να σας ανοίξω ένα μπουκαλάκι;  περισσότερα για το κρασί αυτό θα μάθετε απο το κείμενο της Ιωάννας Υποδηματοπούλου bianco-nero-pink-sparkling

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 86


καλημέρα καλημερα
και μιας εξω έχει πολύ ζεστη και μέσα έχει δροσιά όπως καταλαβαινετε κάθομαι στα αυγα μου.
αλλά δημιουργω νεα πραγματακια.
ποσο καλο ειναι αυτό δεν ξέρω αλλά μου αρέσει.
που λετε έκανα αυτο το βραχιολακι.
μικρο γλυκο κυριλε που λεμε.
ε δεν προλαβα να το βγαλω φωτο και το πηρανε.
βρε χαλαλι τους δεν λεω αλλα δεν το χορτασατε κοριτσια.
καθετε ωραια στο χερακι και σου δινει την αισθηση οτι φορας κατι μικρο και πολύτιμο.
φυσικα κανω και αλλα πραγματα αλλα με χαρτι.
ήταν το μονο που ειχε χαντρες.
για ολες τις ηλικιες ε...
το φορεσε και η κορη της κυριας που το πηρε.
εσεις; θα το φορουσατε;

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ



ότι και να κάνεις στην ζωή θέλεις αβανταδώρους.
καμια προσπάθεια δεν αποδίδει αν δεν έχει υποστηρικτές.
ολοι μας σε οτι και να κάνουμε έχουμε ένα κοινό να εξυπηρετίσουμε. 
μην βάζεις όλη σου την δύναμη σε ένα πράγμα παρα μόνο όση σου ζητάει το ίδιο. 
την ομορφιά θα την βρεις παντου... ακόμα και μέσα στα μικρά πράγματα. 
ένα όμορφο μικρό αντικείμενο ήταν και αυτά τα κουμπάκια, που τα έκανα δώρο στον εαυτό μου.και τα λοιπά και τα λοιπά έγραφε πανω, και με παρακίνησαν να τα βρω, όσα μου έλειπαν απο μένα. το αγάπησα αυτό το στυλ είναι υπέροχο. τα κουμπια μου αρεσουν αλλά ακόμα δεν βρηκα τον τρόπο τους. που θα μου παει θα τον βρω να κανω μαζι τους και εγω πράγματα. 
σε κάθε παρακατω που πας παρε μαζι σου οτι σε κανει καλυτερο άνθρωπο. τοτε θα δεις αν αξιζαν ή οχι. αν θελετε να πειτε μπράβο στην δημιουργό τους την λένε ΜΥΡΤΩ ΚΟΥΣΕΡΑ και θα την βρείτε skindrum.jewellery ελπιζω να βρείτε κάτι δικό της να σας αρέσει.
λοιπόν; θα βάλουμε κουμπακια στα αυτάκια;

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 85


καλημέρα καλημέρα...
είπα να φτιάξω κάτι λιτό και απέριτο σαν συνολάκι ρουχων...
είναι καλοκαίρι και το απόγευμα που σε μερικά μέρη φυσάει δεν ξέρεις τι να βάλεις...
βρήκα ένα τζιν κοντό για όλες τις ηλικίες, με σχεδιάκια και λουλουδάκια...
και μια τουνικ απο πανω όνειρο για όλα τα σώματα..
βέβαια οταν κοιταξα τις τιμές, λίγο σταμάτησα, αλλά είπα οτι θα τα φορέσω...
και το έκανα. τα φορεσα στον λαιμό μου. προς το παρον στον δικό μου εύχομαι να αγaπηθουν απο καποια και να το φορέσει...
δεν είναι τόσο προχωρημένο στυλ όσο λένε, ή νομίζετε.
απλά έχετε ένα συνολάκι που δεν μπορούν όλες να βρουν τα νούμερα, τα λεφτά και το σώμα να το βάλουν.
λοιπόν; εσυ θα το τολμίσεις;

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 84


καλημέρα καλημέρα...
πλέον στην ζωή μας έχει μπει για τα καλά το ποδήλατο.
να σας πω καλά έκανε...
φτιάχνεις σώμα, όμορφα πόδια, μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι , γνωρίζεσαι με κόσμο,  μαθαίνεις δρόμους και διαδρομές.
αλλά παιδιά μου είναι να το έχεις... να θελεις την σελα. εγω δεν την μπορώ.
για αυτο βρήκα ένα έξυπνο τρόπο να νομίζω οτι είμαι πανω στο ποδηλατο μου.
keep calm and pedal on γραφει πανω το κοσμημα που εφτιαξα για το κινητο μας. 
μεινε ηρεμος και πατα το πεταλι σημαινει 
αρα ειναι σαν να εχω ενα πεταλι στο ποδι μου ε; 
τελεια ψευδαισθηση;
οποια το παρει θα χαρω να εχει μια επαφη πραγματικη με τους 2 τροχους. 
εσυ; αν δεν εχεις ... θελεις να to αποκτησεις; 

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 83


θα μας βρείτε και στο pinterest
καλημέρα καλημέρα...
θέλω να ξέρετε πως οτι δεν σχεδιάζετε εσεις στην ζωή σας αυτό είναι και το καλύτερο που θα σας συμβεί.
γιατί τι λέω αυτό;
επειδή χτες ήπια καφέ, με μια άγνωστη μέχρι πρώτεινος, αλλά πλέον συν δημιουργό Δήμητρα, που μπορείτε να την βρείτε στο σπιτάκι της το art of hand , να δείτε τι φτιάχνει και να αφήσετε ένα σχόλιο. 
το κουκλί μου, με τίμησε με την αγορά της αφού πήρε τα σκουλαρίκια  αυτά για τον εαυτό της.πολύ χάρηκα παιδιά μου. και όλα αυτά ξεκίνησαν απο ένα απλό αίτημα φιλίας στο προφίλ μου. είδατε τι μπορεί να γίνει; αντε ελάτε και εσείς να τα πουμε παο κοντά. 
σήμερα, θα αφιαιρώσω αυτά τα σκουλαρίκια, στους απανταχού Έλληνες, και ειδικά στους Θεσσαλονικιούς, που το έχουν το χαλαρά και την φραπεδιά στο χέρι, στο αίμα τους. 
στους Ιταλούς, που είναι παράδοση να πιεις έναν espresso στο Μιλάνο, μόνο εγώ δεν ήπια όταν πήγα.
ευχαριστώ στους φίλους μας πια Βραζιλιάνους, που το παράγουν μέσα στην ζέστη, για να συνοδεύει τις στιγμές μας.
και στους Γάλλους, γιατί εκεί είναι η ξαδέρφη μου, και ο νέος γάλλος ξάδερφος, και τον γεύονται με στυλ. 
ένα ποτήρι καφέ, αποτελεί μια δικαιολογία για να βρεθείς με κάποιον, να βγείς έξω, να ξεμεθύσεις, να έρθεις πιο κοντά με τον άλλον, να συγχωρέσεις και να παρηγορηθείς, να σώσεις την κοιλίτσα σου όταν πονάει και έχει διάρροια, να ξενυχτήσεις για να διαβάσεις, να κρατήσεις δυνάμεις και να είσαι γενικά μες την τρελή χαρά. 
Να σας πω οτι 26 και 27 4 κοπέλες θα πίνουμε καφέ και θα έχουμε έκθεση κοσμήματος στην Θεσσαλονίκη στα Λαδαδικα στο Bohemians house στην Κατούνη. όποια θέλει ας έρθει να μας δει απο τις 18:00 εως τις 00:00 , αν γνωριστουμε και να μιλήσουμε απο κοντα .
καλημέρα και καλό καφέ...
εσύ θα έρθεις απο κοντά να τον πιούμε παρέα;

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 82

θα μας βρείτε και στο pinterest

Κάνει κρύο όταν δεν με αγκαλιάζεις…

Μην το ξεχνάς ποτέ…

Στα δύσκολα μια αγκαλιά σου μπορεί να με κάνει να αντέξω από τον τυφώνα μέχρι τον λογαριασμό της ΔΕΗ.

Την θέλω όταν μαγειρεύω για επιβράβευση, αλλά και όταν κλαίω για να χωθώ εκεί.

Αυτή με στηρίζει, και με κάνει να ονειρεύομαι, αλλά και με πονάει όταν με καταπιέζει.

Δώσε μου όσες πιο πολλές μπορείς. Αυτό το διάστημα τις θέλω όλο και πιο πολύ.

Και εσύ πάντα μου λές μείνε ήρεμη και κράτα με αγκαλιά.

Την ώρα που θα την θες πιο πολύ, εγώ θα είμαι εκεί…

Όχι γιατί θα μου το έχεις ζητήσει…

Αλλά γιατί το σώμα σου θα εκφράζει την ψυχή σου που θα την ζητάει.

Εσύ; όταν θα φοράς τα σκουλαρίκια αυτά θα σκέφτεσαι:

Keep calm and hug me ή θα φύγεις;

Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 81



καλησπέρα καλησπέρα...
τέλος οι εξετάσεις για μένα πια. τον χειμώνα ορκίζομαι επίσημα.  παραδίδω πτυχιακή και απο χειμώνα έχουμε ορκομωσία παιδιά ετοιμαστείτε...
που λέτε μέχρι τότεε έχουμε καιρό οκ αλλα μην νομίζετε οτι θα κάτσω καθόλου. το ανήσυχο πνεύμα που πάντα σκαρώνει κάτι.
μικρές δημιουργίες μέχρι τα γενέυλιά μου θα βλέπετε . αλλά μετά διακοπόυλές και για μένα τις δικαιούμε δεν νομίζετε;
όμως μέχρι τότε θα σας πω πως ένα φτηνός τρόπος γυμμναστικής για να παω ομορφη στις διακοπές μου είναι το ποδήλατο.
μπορεί να είναι της μόδας, μπορεί όλοι ξαφνικά να την είδαν κάπως μαζί του αλλά εγώ το κάνω μονο 2 ώρε και πολύ του είναι. πονάει ο πωπός και το πιπι μου καλέ πως κάθονται εκεί πάνω;
αλλά θα σας δείξω το κρυφό μου ποδήλατο. αυτο που λάτρεψα γιατί δεν με πονάει και είναι γλυκό.
έκανα ένα κολιέ ποδήλατο απλό και λιτό για όσες το έχουν στην ζωή τους.
είναι πρακτικο χωράει παντου και βρήκα ένα χρώμα για να πάει χειμώνα καλοκαίρι.
λοιπόν; θα το πάρεις μαζί σου διακοπές;

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 80


Μείνε ήρεμος και βρες την αγάπη…

Αυτό σημαίνει στα ελληνικά, και θα χαρώ αν το πάρει κάποια γυναίκα για τον εαυτό της όχι γιατί ψάχνεις την αγάπη αλλά γιατί την πιστεύει. Πιστεύει ότι εκεί έξω κάποιος είναι για αυτήν, ακόμα και αν δεν τον έχει δει.

Βρες την αγάπη μέσα σε ότι κάνεις, στα απλά στα ωραία όπως τα θεωρείς εσύ.

Θα χαρώ αν το πάρει κάποιος για την κοπέλα του και της πει ότι μείνε ήρεμη και ψάξε την αγάπη μέσα μου.

Θέλω κάθε στιγμή που ζείτε και νομίζετε ότι είναι δεδομένη, αν μια μέρα ξυπνήσετε και ξεφύγετε από την ασφάλειά της, πως θα νιώσετε …

Διάλεξα κόκκινο στο κείμενο, στις λεπτομέρειες, στο κορδόνι, όπως ο πόνος που δίνει η αγάπη, στην αναζήτηση της, και όταν την βρεις πρέπει να την ζεις στο χρώμα που της αξίζει… στο κόκκινο.

Εκεί έξω είσαι εσύ για μένα, και στην σωστή ώρα θα έρθεις να με βρεις έτσι είναι γραμμένο… για αυτό είμαι ήρεμη και ψάχνω την αγάπη στα απλά σε ότι κάνω σε ότι ζω μέχρι να γεμίσω από αγάπη και να μπορώ να πω σε αυτόν που θα πάρει αυτό το κόσμημα για το κινητό του…

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, τότε κερδισμένος μετά από εσένα βγαίνει όποιος είναι δίπλα σου…

Εσύ; θα μείνεις ήρεμος να βρεις την αγάπη;

Εσύ; Θα θελήσεις να το πάρεις;