Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

7 ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Καλημερα καλημερα...
Μπορει να μην μιλάω πολύ εδω μέσα και να σας αφήνω να βλέπετε τις δημιουργίες μου...
Αλλά οι απαιτησεις άλλαξαν και με βάλατε στο πιαχνίδι σας.
Αφου η αγαπητη μου Αναστασία ή αλλιώς  η χαρα της δημιουργιας με κάλεσε είπα να παίξω και εγώ το παιχνίδι με τα χαμμενα μυστικα.
Καλα μην φανταστειτε οτι θα είναι πολυ σημαντικά απλά είναι μυστικα....

1 Πρόσφατα απαίκτησα ένα πάθος με την Ιταλία. Για αυτό έκατσα και άρχισα  να διαβαζω μόνη μου και είμαι υπερήφανη που κάτι καταλαβαίνω.

2 Δεν τρώω γλυκά που μέσα έχουν ξηρούς καρπούς γιατι δεν μου αρέσει η αναμηξη των γευσεων

3 Αν κάτι δω σε κάποια ανάρτηση και δεν μου αρέσει εμένα δεν μπορώ να πω πόσο ωραίο είναι, και δεν το κάνω απο κακία όπως λέει μια φιλη μου , αλλά απλά δεν μπορω να διαβαζω κάτι, να μην μου αρέσει , να μου ζητας την γνωμη μου και να μην το λέω.

4 Τα μικρά μαγαζιά με ωραία αισθητική μου αρέσουν. Γενικά ζητάω για τα δικα μου δεδομένα το ωραίο και όταν το βρω και με ηρεμεί το λέω.

5 Έκανα πολλά σκουλαρίκια απο ανάγκη όταν χώρισα για να ηρεμήσω, οπότε για αυτό σκέφτηκα να ανοιξω ενα σπιτακι για να τα δείξω.

6 Έχω πάθος με την διακόσμηση και γενικά ότι ωραίο δωμάτιο και σπίτι το κρατάω. Να ένα καλό που απέκτησα παο το να διαβαζω blogs διακοσμησης αναθεώρισα εικόνες και βρήκα άλλες.

7 Μου αρέσουν τα πάζλ και τα κάνω το πολύ μεσα σε μια βδομαδα αλλά όχι όλα τα σχέδια, πρωτιμο κάστρα, μνημεία, κάτι αλλο΄απο σκυλους γατες λουλουδια.

Αυτα μερικα απο τα κρυμμενα μου μυστικα
ελπιζω να τα αντεξατε

6 σχόλια:

  1. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.ΣΤΟ 3 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΣΤΟ 5 ΑΠΟ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΤΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi Sweetie!

    Thank you for stopping by... Thanks for sharing these secrets!
    Καλή εβδομάδα.
    x.o.x.o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. νασια μου κοιτα ν δεις παλια τα ειχα με εναν ισπανο και οσο τα ειχα μιλουσα μετα τα ειχα ξεχασει αλλα θα ηθελα να ξανα κανω. κοιτα για τις παοψεις μου εγω τις λεω αλλα ποιος τις αντεχει ειναι το θεμα
    ολοι αγωνιζομαστε και καλα κανουμε και δυναμη και υπομονη θελει. για αυτην γωνια ειμαι υπερηδανη γιατι δειχνω την καλλιτεχνικη μου πλευρα και χαιρομαι και εσυ να μην τα παρατας για ολα να βαζεις στοχους και να πετυχαινεις εστω και κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. thank you for coming
    i would like to know your opinion about my creations ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς σε βρήκα και εγώ με τη σειρά μου.. Ευτυχώς που μπήκαμε στη διαδικασία αυτού του παιχνιδιού ώστε να μάθουμε κάτι η μια για την άλλη... Όσο για το 3ο στοιχείο σου, θα υπερσυμφωνήσω.. Η καλοπροαίρετη κριτική, είναι αυτή που μας βελτιώνει, τα όμορφα λόγια είναι ωραίο να τα ακούς αλλά στην ουσία μας αφήνουν στην "ασφάλεια" της σταθερότητας.
    Μια όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;