Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΘΕΛΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ

 
 

2000 άτομα…!!!!!

Αυτός είναι ο απολογισμός, του ενός χρόνου και κάτι μήνες, που είναι στον αέρα το ιστολόγιο δημιουργιών stekia pantou.

Θα πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ   σε όλους γενικά, και στον καθένα ξεχωριστά. Σε όσους με διαβάζουν, ευχαριστώ σε όσους με ακούνε, ευχαριστώ σε όσους με στηρίζουν με τον καλό τους λόγο κάτω από κάθε ανάρτηση. Ευχαριστώ όσους έρχονται στις εκθέσεις μου και μου λένε ότι με διαβάζουν. Ευχαριστώ σε όσους με γνωρίζουν από κοντά, και μου λένε τι να διορθώσω. Ευχαριστώ σε όσους έχουν αγοράσει κάτι για τον εαυτό τους και για τους φίλους ένα δώρο από τα stekia pantou. Ευχαριστώ όσους έχουν δημοσιεύσει άρθρο για τα κοσμήματά μου, που είναι κατά βάση, κοσμήματα αλλά κυρίως σκουλαρίκια από ανακυκλωμένο χαρτί. Ευχαριστώ τους αναγνώστες στο blog στα προφίλ μου στο facebook και στο  twitter

 Από εδώ και πέρα, ξεκινά μια νέα σεζόν, που ΜΑΖΊ θα την περάσουμε, που ίσως έχουμε ανάγκη να την κάνουμε πιο δημιουργική από κάθε άλλη φορά, που ΜΑΖΙ θα δημιουργήσουμε νέα σχέδια με την ΔΙΚΗ σας βοήθεια, σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. 

Σε αυτήν την ανάρτηση, θέλω να ακούσω , τις δικές σας απόψεις για το τι θα θέλατε να δείτε να ετοιμάζω. Τι θα σας άρεσε να φτιάξω. Θέλω τις δικές σας ιδέες, για να τις κάνω όσο μπορώ πραγματικότητα. Θέλω να ακούσω τις δικές σας φαντασιώσεις, ώστε να μετατραπούν σε υπαρκτές δημιουργίες. Σε κάθε ανάρτηση σας δίνω το δικαίωμα να λέτε την γνώμη σας για αυτό που φτιάχνω. Από εδώ και πέρα θέλω να μου λέτε τι σας αρέσει σε όσα κάνω, τι να διορθώσω, τι να μην κάνω ξανά και ΚΥΡΙΩΣ θέλω τις απόψεις και τις προτάσεις σας. Μέσα σας έχετε ένα παιδί δημιουργικό που κοιμάται. Ώρα είναι να το ξυπνήσετε και να το βάλετε να μου πει τι να δημιουργήσω. Κάθε ανάρτηση θα ήθελα να την κοινοποιείτε στο προφίλ σας αν σας αρέσει. Να προτείνετε αυτό που αγαπάτε σε μένα στους φίλους σας. Αλήθεια τι αγαπάτε σε μένα; Μέσα από τις δημιουργίες μου τι νιώθετε; Τι θα θέλατε να αλλάξω; Μην πείτε τίποτα θέλω την βοήθειά σας.

Πλέον θέλω να ακούω δημιουργικές προτάσεις σε κάθε ανάρτηση μου αλλά ας ξεκινήσω από εδώ έ; Να κοινοποιείτε στα προφίλ σας ότι αγαπάτε και να μου λέτε το γιατί.

Αυτή η χρονιά ανήκει στους καλλιτεχνικούς ανθρώπους και εσύ είσαι ένας από αυτούς. Αν δεν το πιστεύεις,  πες μου απλά την ιδέα σου και αμέσως έχεις γίνει και εσύ ένας από αυτούς.

Λοιπόν; τι θα ήθελες να δείς από τα STEKIA PANTOU;;;;????

7 σχόλια:

  1. Όμορφη ανάρτηση Ιωάννα! Η κριτική πάντα μας κάνει καλύτερους!
    Εγώ θα ήθελα να δω ένα κόσμημα που να φωνάζει Χειμώνα! Την αγαπημένη μου εποχή!!
    Όσο για τα κοσμήματά σου γενικότερα, πιστεύω είναι τόσο ιδιαίτερα που δεν γίνεται να τα λατρεύεις όλα ή να μην σου αρέσουν όλα! Σε κάτι που σε εμένα δεν μπορεί να αρέσει, ο άλλος μπορεί να το λατρέψει! Για το λόγο του ότι είναι ιδιαίτερα, δεν μπαίνουν σε καλούπια αυτό είναι καλό, και το άλλο όχι!
    Ελπίζω να βοήθησα :)
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χριστινα μου μου εδωσες μια ιδεα για δημιουργι και οπως ερχεται και ο χειμωνας κατι θα βρω να κανω. δεν τολμουν πολλοι να βαλουν κατι ιδιαιτερο και οταν το κανουν χαιρομαι πολυ που εχουν κατι δικο μου.
    λοιπον σημειωνω σχεδιο με χειμωνα μεσα.
    εφτασεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν θάθελα κάτι ιδιαίτερο.. μαζύ σου ό,τι και αν κάνεις... τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παρασκευη μου πολυ τιμητικο αυτο που λες χαιρομαι απλα θα ηταν ωραια και μια ιδεα σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι;;... οκ...λοιπόν... θα ήθελα απαλά χρώματα... και σε ένα μπιζού διάφορα χρώματα, πάλι απαλά.. αλλά και σε κάποιο άλλο μονόχρωμο... πάλι απαλά χρώματα...
      επίσης... μου αρέσουν αυτά που κάνεις... αλλά αν κάτι δεν μου πάει... θα κοιτάξω να στο πω...

      αυτά...
      τα λέμε...

      Διαγραφή
  5. χαίρεται χαίρεται !!!!Δεν πιστεύω να με ξέχασες!!!!Αλλά ο υπολογιστής μου δεν άφηνε να μπω στην ιστοσελίδα σου ισχυριζόμενος ότι κάτι από το ιστολόγιο σου διοχέτευε ιούς.... τι να κάνω κι εγώ στην άγνοια μου πειθάρχησα και πάντα δοκίμαζα και να που τώρα είναι όλα εν τάξει...Καλό φθινόπωρο καλές δημιουργίες και ότι άλλο επιθυμείς,Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εφη μου φυσικα και σε θυμαμαι γιατι να σε ξεχασω; ε και εγω δεν ηξερα τι να κανω και διεγραψα απο την λιστα ιστολογιων ενα μπλογκ αφου δεν μου απαντουσα η ιδιοκτητρια ελπιζω να περνας συχνα. εχω μια μικρη ψηφοφορια πανω δεξια ελπιζω να την δεις και να απαντησεις οκ; πες μου μια ιδεα που θα ηθελες να κανω σαν σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;