Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ

Δεν ζητάω να το ασπαστεις αυτό που θα πω...
Είναι δικές μου απόψεις και ιδέες, αλλά με βαραίνουν και είπα να τις βγάλω απο μέσα μου. Όποιος έχει μπλεχτεί με κάτι ανάλογο θα καταλάβει, όποιος όχι απλά ας το ακούσει.
Εκεί έξω ΝΑΙ είναι δύσκολα.  ΝΑΙ δεν υπάρχουν δουλειές. Όμως αν μείνω σε αυτό, δεν θα τολμήσω να κάνω τίποτα και θα πρέπει να κλειστώ σπίτι μου. Ο κάθε ένας που ασχολείτε με την τέχνη, δεν έχει δικαίωμα να το βάζει κάτω. Είναι η όαση για όσους δεν μπορούν να κάνουν κάτι με τα χέρια τους. Σε όσους θέλουν να δουν κάτι χαλαρό και να χαμογελάσουν. Να ανοίξουν τους πνευματικούς και καλλιτεχνικούς ορίζοντές τους. ΝΑΙ είναι δύσκολα και για εσένα, αλλά δεν θα σε ρωτησει κανείς που βρήκες λεφτά για υλικά, και που ψάχνεις για έμπνευση.
Εσύ διάλεξες να κάνεις κάτι για να ξεχαστείς και ίσως να πουλήσεις κάτι. Και όταν το κάνεις φυσικά και χαίρεσαι, αλλά και όταν ο άλλος ξέρει οτι θα βρει σε εσένα κάτι καλό και διαφορετικό, όταν θα την αγαπήσει την δουλεια σου, θα την διαφημήσει, θα την κάνει κτήμα του, όταν θα την δείξει με χαρά στον άλλον, ναι αυτό πρέπει να είναι η ικανοποίηση του καλλιτέχνη. Σήμερα κοιτούσα μια κοπέλα να φοράει δικό μου σχέδιο, μιλούσε τόσο καλά για αυτό το απλό σκουλαρίκι, και δεν ήξερε καν οτι το έκανα εγώ. Πόση χαρά ένιωσα;
 Απο την άλλη το να πουλάς κάτι είναι σημαντικό... κίνητρο για να κάνεις κάτι νέο... και το χαίρομαι και το ζητάω και εγώ και όλοι μας... Απλά να ξέρετε πως δεν είναι καθόλου εύκολο να κάνεις ένα παζάρι, να το διοργανώσεις, και να πετύχει. ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ.
Γίνονται παζάρια σε θεσσλαονίκη και αθήνα πολλά. Όλα σίγουρα δεν πάνε καλά, και έχω ακούσει πολλές κοπέλες να λένε οτι κρίμα γιατι αυτό το είχα για καλό παζάρι με όσα είχα ακούσει και δεν πήγε καλά. ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ όσο τέλειο και να είναι κάτι σαν όνομα και σαν οργάνωση δεν περιμένεις να πάει όπως το προηγούμενο ή ότι άκουσες. Κάθε φορά είναι αλλιώς και σε κάθε φορά, θέλει υποστήριξη για να συνεχίζει να υπάρχει σαν θεσμός, και να μπορείς και εσύ και ο άλλος να κάνει την δουλειά του. Αν δεν έχετε μπει στην διαδικασία να στήσετε ένα παζάρι μην το κρυνεται έτσι απλά. Πάντα έχετε κάτι να κερδίσετε και κάτι να χάσετε.
  Το πιο σημαντικό είναι οτι κάποιος θα σας δει και σίγουρα όχι αν μείνετε σπίτι σας. Πιστεύετε οτι για όσους γράφω θα τους ήξερα αν δεν σηκωνόμουν απο τον καναπέ μου να τους δω; Εαν ελεγα δεν βαριεσαι μωρε αστο καλυτερα τι με νοιάζει, σίγουρα δεν θα είχα τόσα άτομα γνωρίσει και ούτε άτομα να πω όταν ετοίμαζα εγώ παζάρια. Ναι είναι δύσκολα αλλα κουράστηκα να το ακούω, οταν ξέρω οτι μπορώ να κάνω για να δώσω χαρά σε όλους και μια ευκαιρία για μένα μπας και βγάλω κάτι. Αν κάποιος διοργανώνει παζάρι τον στηρίζουμε παιδιά μου δεν λέμε οτι επειδή δεν πήγε καλά το ένα δεν θα πάει και το άλλο και το ακούνε πολλές που δεν έχουν παει και δεν πηγαίνουν. ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ και δειτε τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθησετε και οχι να κρύνετε.  Μην ακούω διοργανωτής είναι εκείνος θα τα κάνει ολα και αν πετυχει είναι θεος αν οχι απλα δεν παταμε. Αν είναι μεγαλο το ποσο οκ αλλα αν οχι, για να εχεις και ΕΣΥ σαν καλλιτεχνης μια εναλλακτικη πορτα να χτυπησεις στηριξε και αλλους και οχι μονο δυο. Σκέψου να κλεισουν ή να μην σου αρέσουν ή να μην βγαίνεις οικονομικα τι θα πεις σταματαω να πουλάω; Στήριξε απλούς ανθρώπους. τα παζαρια ειναι εμπόριο δεν ειπα αγαπα τους αλλα αν γινεις μια ομαδα δημιουργεις πορτες που θα ανοιξουν αναλογα με το κλειδι που θα τους φτιαξεις.
  Στήριξη είναι να σε προτείνω ενω ξερω οτι μπορει και να μην με συμφερει γιατι απλα ξερω οτι εισαι καλη σε κατι. να σε πω οτι κάπου γινεται ενα παζαρι. να αγορασω κατι απο εσενα, να κανω μια κοινοποιηση την εικονα σου να μιλησω για την δουλεια σου πολλα και ΔΩΡΕΑΝ ειναι στηριξη και διαφημηση αρκει να νιωσουμε επιτελους σε κατι ομορφο ολοι μαζί. Οτι μπορούμε να προσφέρουμε πρωτα σε μας και μετα στους αλλους ενα χαμογελο και μια στιγμη ομορφιας και ηρεμιας. Η τέχνη θέλει θυσιες ναι, αλλα όχι να την σκοτωνεις για το τίποτα. Στήριξε μικρους δημιουργούς και μικρούς καλλιτεχνες μπορείς  επειδή ξέρεις πως νιωθούν οταν κάποιος αγοράζει με χαρά ένα και μοναδικό αντικείμενο, ξέρεις το συναίσθημα του να κάθεσαι ώρες για να δώσεις δύο πράγματα, ξέρεις τον κόπο που θέλει κάθε τι και ξέρεις γιατι να τους στηρίξεις;
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;