Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

THE ANAMA CONCEPT CORK EARRINGS ONLY FOR ME

 
 
 
Το ξέρω έχει ξανα γίνει κάτι με αυτό το κρασί αλλά το αγάπησα πολύ. Απο την αρχή θυμάστε πόσο ξετρελαμένη ήμουν μαζί του. ίσως απο τα κομμάτια που όταν πουλήθηκαν το μετάνιωσα που δεν το κράτησα για μένα. Αυτή την φορά όμως δεν το δίνω . Είναι μόνο για μένα. Απλά σας το δείχνω.
Να σου εξηγήσω ομως για να μην νομίζεις οτι τρελάθηκα.
Σου μιλάω για ένα τοπικό κρασί της Κύπρου όπου ονομάζεται Κουμανδαρία. Δεν γίνεται πουθενά αλλού, και παράγεται μόνο απο συγκεκριμένα σταφύλια υψηλής ποιότητας. Ο παραγωγός λέγεται Λευτέρης Μοχιανάκης και αντλεί την έμπνευσή του από τα παλαιότερα ιστορικά στοιχεία όπου έχουν καταγραφεί "Κυπρίων Νάμα", και ο διάδοχός του, είναι η γνωστή σήμερα «Κουμανταρία», ένα όνομα που παραχώρησε Άγγλων κατακτητών της κατά τη διάρκεια του 12ου αιώνα . Οι αμπελώνες που τους παρέχουν τα σταφύλια που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του «Anama, βρίσκεται σε ένα χωριό που ονομάζεται Άγιος Μάμας της περιοχής Κουμανδαρίας, και αποτελούνται από αμπέλια πάνω από 150 ετών.
Αυτά όμως όσον αφορά το κρασί. Αυτό που με κέντρισε την περιέργεια ήταν το μπουκάλι.
Έχοντας σπουδάσει στη Σχολή Central Saint Martin του Art & Design και επηρεάζεται τόσο από τη διεθνή σκηνή του σύγχρονου ντιζάιν και τις παραδοσιακές αξίες κοσμήματα κυπριακή, βραβευμένο σχεδιαστή και ιδρυτή του «KRISTINA ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ σύγχρονο κόσμημα" μάρκα, Kristina Αποστόλου, παρουσιάζει ένα διαφορετικό " πρόσωπο »για το Anama ανάλογα με το χαρακτήρα της συγκομιδής κάθε έτους. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του «Η έννοια του « Anama ": Η ισορροπία και ισότητα μεταξύ κρασί και design. Σχεδιασμός & κρασί. Κανένα από τα δύο δεν υπερισχύει του άλλου, ούτε μπορεί να είναι το ένα αυτόνομο χωρίς το άλλο. Αντιθέτως, αμφότερα τα στοιχεία μαζί είναι που συνθέτουν το 'Anama, μια μοναδική οντότητα, που γεννήθηκε από δύο ανθρώπους, την ίδια στιγμή.
Ήταν η πρώτη φορά που ένα κρασί θα κερδίσει ένα "πολύτιμο όργανο": ένα προσεκτικά και σχολαστικά σχεδιασμένα χειροποίητα ασημένια ετικέτα που κοσμεί το χέρι-φυσητό γυαλί μπουκάλι, λεπτομερώς με φυσικό κερί και κόκκινο μεταξωτό νήμα. Τέλος, εκτός από την «περιορισμένη έκδοση Anama προφίλ του, κάθε ένα από τα 723 φιάλες της εσοδείας 2007, ήταν αριθμημένα με το χέρι-punching τα ψηφία σε ένα ξεχωριστό δίσκο ασήμι. Στη συνέχεια ακολούθησε μια άλλη επιτυχημένη σοδειά, και από το 2008, ξεκίνησε για το έτος 2010, κατά το οποίο «Anama όχι μόνο κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Decanter WWA 2011, αλλά και ένα βραβείο σχεδιασμού από διεθνούς φήμης φόρουμ" Σχεδιασμός και Design "σχεδιαστή.
Όπως είναι σαφές, «Anama είναι μια σύγχρονη ιδέα που βασίζεται σε μια εμπνευσμένη συνεργασία, που χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα και αισθητική αξία και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να γίνεται σεβαστή ως η πιο chic εκδοχή ενός παραδοσιακού προϊόντος της Κύπρου.
Το the anama concept λοιπόν, σου έδωσα μια ιδέα τι είναι Ποιός το παράγει και ποιός το σχεδίασε, αγαπήθηκε απο τα stekiapantou και έγινε ένα σκουλαρίκι απο ανακυκλωμένο χαρτί, το οποίο πλέον κοσμεί το ντύσιμο μιας νεαρής δεσποινίδας.
Λοιπόν; σου αρέσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;