Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 96


Πόσες φορές σαν ερωτευμένοι άνθρωποι δεν έχουμ σκαλίσει στην άμμο καρδιές με τα αρχικά μας και τα ονόματά μας;
Είναι μια φάση της ζωής μας, που όλα τα βλέπουμε ροζ και κόκκινα.  
 Σε λίγο, το καλοκαίρ του 2012, μας αποχαιρετά και μαζί του, και νέοι έρωτες που ηρθαν για να φύγουν, νέες καρδιές που σκίρτισαν, νέες σχέσεις που ήρθαν για να μείνουν.
 Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, κατασκευάστηκαν απο τα STEKIA PANTOU  με την εικόνα αυτη. Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κόσμημα όπως είναι και η κάθε καρδιά απο ανακυκλωμένο χαρτί. 
 Μια εικόνα που πρέπει ο καθένας να την ζήσει, να την ζωγραφίσει, να την έχει βιώσει. Το τάγμα των Αγγέλων έχει κάνει μια ανάρτηση, και μας αποκαλύπτει τα μυστικά που δενουν τα πολυ ερωτευμενα ζευγάρια και την κρατά εδώ για όσους θέλουν να μάθουν.
 όμως θα σε ρωτήσω κάτι, αν ξέρεις θα βοηθήσεις και εσένα, αν όχι καλό θα ήταν να το βρείς. εσύ ξέρεις τι καρδιά είσαι; γιατί αν κάτσεις στου ονείρου το μπαλκόνι, θα δεις οτι όλος ο έρωτας φεύγει όπως το κύμα της θάλασσας, και όλη η αγάπη μένει, όπως η καρδιά που χαράχτηκε στην άμμο.  
αν θες να με βρεις θα έχω κρυφτεί στο Pinterest   έλα να πουμε τις ιστορίες μας.

14 σχόλια:

  1. Super καλοκαιρινά!!!!!τέλεια Ιωάννα!!!!(όπως πάντα)σήμερα είδα την συνέντυξη(ελλειπα βλέπεις) κ έχω να πω οτι δεν έχω λόγια!!τα σχόλια μου περιττά Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελλη μου θα σε παω στην ιταλια που εζησα να δεις μια αλλη πλευρα της θα μαγευτεις. που λες ειπα να τελειωσω γλυκα το καλοκαιρι μας δημιουργικα. σε απειλλω ερχονται και αλλα σχεδια. αλλα περιμενω και τις προτασεις σας ετσι να δω τι θελετε
    να σαι καλα κουκλα μου παντα η θετικη ενεργεια βοηθα ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενδιαφέρουσα ανάρτηση... παρατηρητή μου.. (Ιωάννα;;; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλοκαιρινά και όμορφα σκουλαρίκια!! Αν και έχω βρεθεί με τον καλό μου για μπάνιο μαζί.. δεν έχουμε σκαλίσει τα ονόματά μας ή έστω μια καρδιά στην άμμο.. Μας λείπει λίγος ρομαντισμός νομίζω, γιατί το μόνο που σκεφτόμασταν ήταν μπάνιο, θάλασσα, βουτιές!!!! χαχαχα!
    Καλή εβδομάδα να έχεις!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιωαννα με λενε παρασκευη μου αλλα μην το λεμε και συχνα εδω μεσα ειμαι ο παρατηρητης μην το ξεχνας μακαρι να σε βοηθησε μικρη μου μουσικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χριστινα σημερα σε θυμηθηκα οταν ειδα την βαση της σχολης σου ασχετο.
    βρε παιδι μου οκ κανε βουτια αλλα μετα κανε και μια καρδια δεν ειναι κακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Ιωάννα και καλώς σε βρήκα μετά από αρκετό καιρό.Δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στο μπλοκ σου διότι όποτε προσπαθούσα μου παρουσιαζόταν κάποιο πρόβλημα στον υπολογιστή.Τώρα όμως βλέπω ότι ξεπεράστηκε.Είδα στην προηγούμενη ανάρτηση ότι έφτασες τους 2000 επισκέπτες.Εύχομαι να εκατονταπλασιαστούν!!!! Μου αρέσει ο ρομαντισμός των σκουλαρικιών σου.Είτε την σχεδιάζουμε την καρδιά στην άμμο είτε όχι,θα πρέπει πάντα να φροντίζουμε να χτυπάει ερωτευμένη.Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δαφνοφιλια μου καλως ηρθες δεν ηξερα τι αλλο να κανω και αφου μιλουσα στην υπευθυνη και δεν εκανε κατι το διεγραψα μπας και το λυσω. ελπιζω να το ελυσα πια. 2000 απο ολα μαζι μπλογκ και προφιλ ναι ναι πηγαμε καλα φετος. ευχομαι και αλλοι να δουν την δουλεια μου.
    ευχομαι καθε μερα να υπαρχει για τον καθενα μας μια καρδια ερωτευμενη να χτυπα διπλα μας ζωντανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς σε βρήκα!Υπέροχες οι δημιουργίες σου!Μ'αρέσει πολύ η ιδέα σου να χρησιμοποιείς ανακυκλωμένο χαρτί!Καλές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλως ηρθες στην παρεα μας αγριο ροδο μας ελπιζω να εισαι ηρεμο ομως. ειναι απλο υλικό και κοντα στην ιδιοσυγκρασια μου. περιμενω στην προηγουμενη αναρτησ να μου πεις τι θα ηθελες να κανω σαν σχεδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλημέρα στοκε ελπιζω να βρεις κατι που να οσυ αρεσει εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαλιστα καλο και αυτο ειναι χρησιμο γιατι καλη μου δεν σου αρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;