Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 98





θα μας βρείτε και στο pinterest

καλησπέρα σε όλους...
εύχομαι και ελπίζω να έχετε δει τις δημιουργούς απο το the red button. η δουλειά τους είναι πολύ καλή. και οι κοπέλες φιλότιμες και εξυπηρετικές. 
που λέτε όμως αυτή η ανάρτηση με επιρέασε και έκανα και εγώ ένα δαχτυλίδι με κουμπί. το λάτρεψα αυτό το δαχτυλίδι. εσάς σας αρέσει; έχω και μια ερώτηση που λέει αν θέλετε ανακυκλώσιμο χαρτί ή κουμπιά, και άκουσα την προτίμησή σας στα κουμπιά. η δημιουργία δική μου η διάδωση και κοινοποίησή της δική σας. 
Λοιπόν; σας αρέσει;

6 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφο δαχτυλιδάκι!! Μου αρέσουν πολύ τα κουμπιά σε κοσμήματα!! Όσο για το κουμπιά ή ανακυκλώσιμο χαρτί, εγώ θα έλεγα και τα δύο!!! χιχι!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Ιωάννα μου και καλή εβδομάδα! Το δαχτυλίδι είναι πανέμορφο και τα κουμπιά μ'αρέσουν ιδιαίτερα στα χειροποίητα κοσμήματα!! Καλό φθινόπωρο να'χουμε κούκλα μου με υγεία, μπόλικη αγάπη και πολλές δημιουργίες!! Πολλά φιλιά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωπα ωπα αλλαξαμε ονομα; τίνα λεγομαστε σημερα; μπραβο λοιπον θα ακουσω την συμβουλη σου και θα κανω και τα δυο να με πειτε αποψεις για ολα οκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μου φαίνεται μέσα από την πάρα πολύ θαμπή φωτογραφία. Μπήκα και στο pinterest κι εκεί το ίδιο θαμπή. Καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;