Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

INSTY.GR

 
θα μας βρείτε στο pinterest

Η ζωή είναι ένας κύκλος που κάποια στιγμή γυρνά. Δεν έχει σημασία πότε, αλλά ότι θα γυρίσει.

Αυτό είναι το μότο της Έρρικας. Και αν αναρωτιέστε ποια είναι αυτή, να σας πω προς το παρόν ότι είναι μια γυναίκα με φαντασία, σχέδια στα σκαριά, και αγάπη για τα ζώα.

  Όπως γύρισε ο τροχός στη ζωή της, ήρθε ένας πελαργός να της αφήσει ένα αγγελούδι μέσα της. Αυτούς τους μήνες απλά δημιουργεί για να ηρεμεί. Ψάχνοντας με τις ώρες για υλικά, χαίρεται όταν το ξύλο, η πέτρα, το γυαλί, το μέταλλο, παίρνουν ζωή σύμφωνα με το γούστο της.

 Όσα και να δείτε είναι φτιαγμένα από τα χεράκια της και είναι μοναδικά, κλέβοντας έτσι ένα κομμάτι από την ψυχή της. Η αγάπη της για τα ζώα είναι φανερή, καθώς είναι κάτοχος 4 σκύλων, και όταν κοιτάζει το βλέμμα τους, γλυκαίνεται δημιουργώντας νέα σχέδια. Επίσης χαίρεται τον κόσμο, που μαζεύει αδέσποτα και τα προσέχει , μιας και η ίδια αυτό έκανε.

 Η Έρρικα ζει στην Αθήνα, και είναι ένα κορίτσι δημιουργικό. Σπούδασε σχέδιο μόδας και styling, και πλέον αν και ελεύθερες ώρες της δεν είναι πολλές, κοιτάει fashion blogs και παρατηρεί στον καθέναν την λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά. Από τα ρούχα μεταπήδησε στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων, και φυσικό επακόλουθο ήταν η σκηνογραφία. Χαίρεται να είναι μέσα στα χρώματα, τα σχέδια, τα χαρτιά, τις γραμμές. Το κόσμημα έτυχε και μπήκε στην ζωή της. Έκανε σεμινάρια και κόλλησε μαζί του. Όμως δεν επαναπαύεται… είναι μέσα  στον κύκλο της αναζήτησης νέων υλικών τεχνοτροπιών και ιδεών όπως λέει η ίδια. Έχει ισχυρούς στόχους και άμεσο την προώθηση των προϊόντων της στο εξωτερικό, δουλεύοντας πάνω σε αυτό.

 Για να δεις όσα κάνει κοίταξε την ιστοσελίδα insty.gr και την σελίδα της στο facebook

 

2 σχόλια:

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;