Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

6/6/2013 ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ STEKIA PANTOU

ορκίζομαι...
όλα εκείνα τα οινικά σκουλαρίκια που έκανα, όλα εκείνα τα κρασιά που άνοιξα για να τα κάνω κοσμήματα, όλα είναι για να τεστάρω τις γνώσεις μου στο κρασί.
Όλα εκείνα τα ξενυχτια και τις αγωνίες, για να περάσω τα μαθήματα, για να δώσω εξετάσεις, για να ακούσω καλά νεα, για να γνωρίσω κόσμο, να βρω την κλίση μου, να με δώ όπως ποτέ ξανα δεν είχα φανταστεί...
Ετοιμάστηκα, αλλά να σας πω κάτι δεν μπορώ να το χαρώ μιας και ξέρω οτι μετά θα κάθομαι ανεργη οτι θα ακουω απλά βλακείες για να παρω ενα χαρτί που δεν δίνει τίποτα παρα πανω απο την ηλιθια ψευθαίσθηση οτι κάτι μπορείς να κάνεις.
θα σκεφτω μαλλον να κανω κατι εγω αλλιώς δεν το βλεπω απο αλλου.
Εύχομαι για ολα τα παιδια του κοσμου καλες ορκομωσιες σε οτι αγαπανε ομως να βρουν τον δρομο τους να εχουν επιτυχια μεσα τους υγεια πανω απο ολα και να χαμογελανε
Αυριο γινομαι τεχνολογος γεωπονος του ατειθ θεσσλαονικης και νιωθω υπερηφανη που καταφερα να βγαλω μια σχολη που δεν ηθελα και δεν την μπορουσα και να βρω την κλιση μου.
 

4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Η στιγμή που πάιρνεις το πτυχίο έιναι μια πολύ όμορφη στιγμή για όλους, με πολλές αναμνήσεις από το παρελθόν και το δρόμο που πέρασες για να φτάσεις ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σου για την επιμονή σου και να χαίρεσαι για το αποτέλεσμα!!! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!!! Ποτέ δεν ξέρουμε που θα μας βγάλει ο δρόμος της ζωής μας, αλλά να είσαι σίγουρη ότι όσα εφόδια μπορεί να έχει κανείς, είναι για καλό... Καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλύτερο επιθυμήσεις να πραγματοποιηθεί και με μαζί με καλή υγεία ,πολλά όνειρα και αγάπη να πορεύεσαιστην ζωή σου!!!!φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη σταδιοδρομια Ιωαννα πτυχιουχα πλεον:) Σου ευχομαι παντα επιτυχιες στη ζωη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;