Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

ΚΟΝΤΟ ΚΟΛΙΕ ΜΕΤΑΞΩΤΟ ΚΟΡΔΟΝΙ BY ΜΑΓΙΚΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ



Σήμερα η μέρα μου ξεκίνησε με εκείνη την αγαπη που μπορεί να δείξει ο ένας συνάδελφος στον άλλον. εκείνη την εκτίμηση που προσφέρει απλόχερα ο καθένας αν την νιώθει. Σήμερα η μέρα μου ήταν όμορφη γιατι ξεκίνησε με ένα χαμόγελο χαράς και ευγνομωσύνης.... θυμάστε το μαγικο καρουζελ?
 ε που λέτε αυτό ήταν ο λόγος που χαίρομαι τόσο πολύ...
Χτύπησε ο ταχυδρόμος την πόρτα και μου είπε οριστε κοπέλα μου το πακέτο σου να χαρείς λίγο. Το άνοιξα και είχε μέσα μαγικά πράγματα. Θα ξεκινήσω απο αυτό το κοντό κολιέ σε λαδί χρώμα με ένα μεταλικό στοιχείο για κούμπωμα πολύ βολικο και μεταλλική χάντρα. Πάντα εκτιμάω την κίνησ την πρόθεση αλλά και το αοτέλεσμα και η δουλειά της ειναι μοναδική όπως και του καθενός. Επείσης να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω την φωτογράφο melusina elena papadopoulou  για τις απλές αλλά εκπληκτικές φωτογραφίες της που με έκαναν να την γνωρισω και να την αγαπησω την δημιουργο. μπραβο για την εμπνευση και για την υποστήριξη σε κάτι τόσο απλό και μαγικό.
Εσείς τι λέτε θα γνωρίσετε την δημιουργό;


 

2 σχόλια:

  1. Ειναι πανεμορφο. Υπεροχο, σικατο και τοσο πρωτοτυπο. Μπραβο στο μαγικο καρουζελ για τη δημιουργικοτητα της αλλα και την κινηση αυτη την τοσο γλυκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια... κουμπαρα εμφανιστηκε στοπ ... ειναι καλα στοπ... δημητρα τι κανεις; να εισαι καλα κουκλα μου για τα καλα σου λογια υπομονη σε ολους να δημιουργουν να βλεπουμε ειναι γλυκια η ιδια γνωρισε την

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;