Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΕΡΑΛΟΙΦΗ



Επιτέλους μετά από καιρό πήρα κάτι και για εμένα. Δεν το είχα στο πρόγραμμα αλλά γενικά σαν οργανισμός το είχα ανάγκη. Τα χείλη μου είναι ευαίσθητα και σκάνε εύκολα, και είπα αντί να πάρω κάτι χημικό, αν βρω κάτι καλό και βιολογικό θα το πάρω. Κάπου στην Θεσσαλονίκη μας υπάρχουν βιολογικά παζάρια χωρίς μεσάζοντες και πήγα φυσικά να τα στηρίξω. 
 Μην ξεχνάμε οτι είμαι Γεωπόνος... Κρατάω το πόνος γιατί το γεω μας έπεσα βαρύ ... χαχα ... Που λέτε πήγα πρώτα να μάθω τι είναι και είχα στο νου μου αν βρω κάτι καλό οκ το παίρνω αν μπορώ. 
  Εκεί συνάντησα έναν παραγωγό που ήταν νέο παιδί, ο πατέρας του συνάδελφος στην Δράμα, και καλλιεργούν βότανα και κάνουν κεραλοιφές βιολογικές. 
 Ο Παναγιώτης λοιπόν κάνει μαζί με την κοπέλα του την Μαρία βότανα και αλοιφές ... Μέσα λοιπον το προιόν έχει έγχυμα άγριου σπαθόχορτου  έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, κερί μέλισσας αιθέριο έλαιο γεράνι βάμμα πρόπολης  και τα 30 ml τα είχε 3,70 ευρώ. 
 Έχω ένα κόλλημα με τις μυρωδιές και επειδή όλες μου μύριζαν κάπως βαριά αυτή μου άρεσε. Χαρακτηριστικό άρωμα στα χείλη και απαλή αίσθηση όχι λιπαρή που κρατάει για ώρες. 

9 σχόλια:

  1. Ιωαννα μου ομορφη αναρτηση!
    να ερνας ομορφα!
    φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή πρωτοχρονιά, κοριτσάκι, και ο νέος χρόνος να σου φέρει ό,τι καλύτερο !
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και γω έχω το ίδιο θέμα με τα χείλη μου και βάζω βαζελίνη
    καλή χρονιά με υγεία κ αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μην βαζεις ειναι χειροτερο αυτη εδω η κεραλοιφη ωραια μυριζει ακουμε που σε λεω και ειναι καλυτερη

      Διαγραφή
    2. γιατί είναι χειρότερο; δεν είναι σκασμένα πια τα χείλη μου πάντως

      Διαγραφή
  4. στηρίζουμε νεους παραγωγους με καλες δουλειες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γεωπόνος ε? Τωρα τελευταία πολλούς γεωπονους γνωρίζω. Τυχαίο? Χα χα! Καλη χρονιά να έχουμε! Πάντα υγεία και αγάπη στις καρδιές μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;