Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015

STEKIA PANTOU BY @FASHION SQUARE

Αγαπητοί αναγνώστες μου,
πολλούς απο εσάς δεν σας ξέρω, και μπορεί να μην σας μάθω και ποτέ. όμως όσους γνωρίζω τους θαυμάζω και μαζί που είναι η αγαπημένη μου λέξη, κάνουμε μικρά θαύματα. 
Σε όλα γύρω μας χρειαζόμαστε θαυμαστές και αβανταδόρους. Και κάπως έτσι πήγα και έκατσα σε μια πλατεία μόδας, με δύο κορίτσια υποστηρικτές. Η Άννα Μαρία και η Ξένια είναι δύο κορίτσια νέα και δημιουργικά. 
 Έκαναν όπως ήθελαν εκείνες την δική τους πλατεία μόδας και παρουσιάζουν μοναδικά κοσμήματα ρούχα και αξεσουάρ. Το να παίζεις με χαρά και να αγαπάς αυτό το νέο που δημιουργείς είναι κάτι που στο τελικό αποτέλεσμα φαίνεται. 
Κάθε μια συνεργασία μαζί σας, με κάθε έναν απο εσας που δείχνει τα κοσμήματα μου με τον δικό του τρόπο είναι μια νέα εμπειρία και για μένα. 
 Εγώ έχω να σας δώσω τα κλειδιά για να μπείτε μέσα στην πλατεία και να δείτε πως τα stekia.pantou είναι όντως ΠΑΝΤΟΥ. 

 Τα κορίτσια διάλεξαν ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και το παρουσίασαν με έναν απλό και παιχνιδιάρικο τρόπο. Η Άννα το έκανε έτσι stekia-pantou-earrings-annys ώστε να δείχνει το κλείσε τα μάτια στην ζωή και η Ξένια stekia-pantou-earrings-ksenias ώστε να δίνει μια μούτζα σε όλα τα άσχημα και να παίζει χαρούμενη.  
Φυσικά τα κορίτσια μπορείτε να τα βρείτε και εδώ... instagram αλλά και στο 4fashionsquare 
Και φυσικά τα καλά συνεχίζονται γιατί μόνο με τις συνεργασίες κερδίζουν όλοι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;