Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

BAZAAR ΣΤΟ Α.Π.Θ.

καλημέρα καλημέρα
ήρθε η ώρα να πω τις εντυπώσεις μου απο την πρώτη μου συμμετοχη σε παζάρι σαν stekia pantou ...
πρωτον να πω ενα ευχαριστω που μπορεσα και πηρα μερος 
αυτη η έκθεση τα ειχε ολα. και οταν λεω όλα... εννοω όλα.
ενταση , χορο, τραγουδι, βροχή, παραφωνίες, μοντελα, πασαρελα, απροοπτα, ταξιδιωτες, κουραση, αγχος, δημιουργια, λιγο κόσμο στην αρχή, πολλούς μετα.
θα σας τα πω όλα. αλλάξαμε μέρος και βρεθηκαμε στο φουαγιε της ανω λέσχης και όχι της κάτω που είχε κόσμο εκείνη την μέρα, αλλά και πάλι όταν θες κάτι πολύ καπως κατι γινεται. ήρθαν οι κυρίες της λέσχης που δουλεύουν εκεί, είδαν κατα τυχη τι εγινε, πήραν κάτι και εφυγαν. 
ενιωθα σαν να ημουν στην σχολή του χαρι ποτερ, που οι μαγοι σε κοιταν απο πανω και δεν ήξερες αν σου κανουν μαγεια ή σε προσέχουν.  όλοι οι μεγαλοι μας κοιτουσαν λες και θα τους τρωγαμε τον χωρο. δεν βαριεσαι; καλη καρδια. στησαμε και εκει ειδες την δημιουργια να ξεπροβαλλει μπρος στα εκπληκτα ματια σου. ενας χωρος που δεν ειχε τπτ να σου πει πριν μια ωρα, μετα τον θαυμαζες. ο κόσμος της διοργανωσης αψογος, να σε βοηθησει προθυμος, να κουβαλησει, να σου τραγουδησει, να σε στησει...τον παγκο... απο αυτους παραπονο δεν έχουμε. ή σχεδον. θελει δουλιτσα ακομα για να στρωσει το θεμα, αλλα ήταν θετικο οτι είναι ατομα ανοιχτα και συζητησιμα. παιδια ξερετε ε; εδω ειμαι να βοηθησω στην επομενη. καλέ μην ακουτε οτι και να σας ειπαν. περασαμε χαρμα. και εκει που λεγαμε θα βαρεθουμε την ζωη μας, τσουπ ...να κανει προβα ο "σακης" και η "μαντονα" της βραδιας. οχι να βαρεθεις, να ηρεμησεις δεν προλαβεινες απο τους αστερες που εβλεπες.εδωσα και τις κατευθυντηριες γραμμες στους χορευτες- θα εσκαγα αν δεν το εκανα- και μετα ηρεμια. 
α παιδια μου, δεν μπορω να ακουω αυτα τα λογια που λενε όλοι για εκθεσεις οτι ολα ηταν τελεια και ουαου. ολα με το ονομα τους τα λεω. το μεσημερι, ξερετε οσες εχετε παρει μερος, βαρουσαμε μυγες. αλλα ήταν και η ωρα πουδ εθηκαμε μεταξυ μας περισσοτερο. τι γελια, τι γνωριμιες, τι παντομιμες, τι χορο, τι ανεκδοτα, μυστικα μεσα στην βροχή, να παμε να φαμε, και λεγαμε, καλέ που ειναι ο κόσμος;;; οεο;;;;
και δεν ζηταγαμε ενα τσουβαλι λυρες; μετα τις 7- ναι περασαμε πολλές ώρες μόνες- ξαφνικά άρχισε να μπαίνει κόσμος , καλέ μυλιουνια σας λέω. τιμές παρακαλώ; αυτό θα ήθελα... ποσο ωραίο ήταν...τσουπ και κατι γνωστες για ηθική συμπαρασταση και όλα κύλισαν μέχρι που στην σκηνή εμφανίστηκε ο...χαμός. 
εθελόντριες μοντέλα- αδυνατες αλλά, θελουμε αλλο καστινγκ- χορευτριες- εδω να δειτε κουνημα πολύ μπραβο πολύ ωραίες- χορευτες- καλοι συνδυασμοι να συνεχισετε την δουλεια για το επομενο- τραγουδιστες- καλα αν ησασταν σε ανοιχτο χωρο ίσα που θα ειχαν ξεχασει οτι ηταν σε εκθεση ολοι και θα το γυρνουσαμε σε συναυλια- και μετά χαμος χαμος χαμος.
γελια αγορες τραγουδια χορος και ηρεμία επιτελους. 
η νυχτα επεσε η βροχή ειχε σταματησει ο κόσμο που αγαπηθηκε στο μεσημεριανο κενο εδωσε ραντεβου για συνεχεια βρεθηκαν γνωστες απο το πουθενα και φιλιες δημιουργηθηκαν.
να σας πω οτι εκτιμησα την κίνηση των διοργανωτων να φερεουν πιτσες και αναψυκτικα για οσες δεν εφαγαν. μπραβο παιδια κατι που θα θυμαμαι σαν σκεψη που σας περασε απο το νου. οτι προβλημα και αν ειχαμε ξεραμε οτι μπορουσαμε ανετε να το πουμε στους υπευθυνους. ολοι ηταν μεσα στον χωρο και σε προσεχαν.
απο τις καλύτερες στιγμές μας ήταν οι φωτογραφοι που ήταν και απο την διοργανωση και απο γνωστους μας, που όλες ψαχναμε να δουμε την καλύτερη οπτικη γωνια των δημιουργιών μας.
φυσικα στο γκρουπ της οργανωσης είναι όλες οι φωτο πιο ωραιες παο τοι εβγαλα εγω.
αυτη εδω είναι μια φωτο που την εβγαλε η φωτογραφος της διοργανωσης eleni pne να την ευχαριστησω για την καλή φωτογραφια του κοριτσιου μου που ειχε πανω μερικες δημιουργιες μου.
να πω ευχαριστω σε ολων τον κοσμο που ηρθε που στηριξε τετοια προσπαθεια για πρωτη φορα, και να υποθεσω πως θα υπαρξει επομενη γιατι το χαρηκαμε. το σημαντικο για μενα ειναι οτι γυρισα σπιτι μου και γελουσα, ειχα κατι καλοο να θυμαμαι, και ευχαριστως να βοηθουσα στην επομενη στην οποια δεν το συζητω οτι θα ξανα παρω μερος.
και ενα παραπονο....
σακηηηηηηηηηηηηηηηηη δεν μου εδωκες αυτογραφο

2 σχόλια:

  1. Με μια ανάσα τα έγραψες?! Εγώ πάντως τα διάβασα σαν να τα έγραψες με μια ανάσα!! Και το μόνο που μου έμεινε είναι πως τελικά, παρά τα ευτράπελα πέρασες πολύ όμορφα και έκανες πολλές φιλίες! Πάντα τέτοια σου εύχομαι (όχι τα ευτράπελα και την ταλαιπωρία.. τα "καλά"!!) Καλή ημέρα να έχεις! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οντως με μια ανασα τα εγραψα δεν ειχα χρονοα αλλα οντως περασα καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;