Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 80


Μείνε ήρεμος και βρες την αγάπη…

Αυτό σημαίνει στα ελληνικά, και θα χαρώ αν το πάρει κάποια γυναίκα για τον εαυτό της όχι γιατί ψάχνεις την αγάπη αλλά γιατί την πιστεύει. Πιστεύει ότι εκεί έξω κάποιος είναι για αυτήν, ακόμα και αν δεν τον έχει δει.

Βρες την αγάπη μέσα σε ότι κάνεις, στα απλά στα ωραία όπως τα θεωρείς εσύ.

Θα χαρώ αν το πάρει κάποιος για την κοπέλα του και της πει ότι μείνε ήρεμη και ψάξε την αγάπη μέσα μου.

Θέλω κάθε στιγμή που ζείτε και νομίζετε ότι είναι δεδομένη, αν μια μέρα ξυπνήσετε και ξεφύγετε από την ασφάλειά της, πως θα νιώσετε …

Διάλεξα κόκκινο στο κείμενο, στις λεπτομέρειες, στο κορδόνι, όπως ο πόνος που δίνει η αγάπη, στην αναζήτηση της, και όταν την βρεις πρέπει να την ζεις στο χρώμα που της αξίζει… στο κόκκινο.

Εκεί έξω είσαι εσύ για μένα, και στην σωστή ώρα θα έρθεις να με βρεις έτσι είναι γραμμένο… για αυτό είμαι ήρεμη και ψάχνω την αγάπη στα απλά σε ότι κάνω σε ότι ζω μέχρι να γεμίσω από αγάπη και να μπορώ να πω σε αυτόν που θα πάρει αυτό το κόσμημα για το κινητό του…

Αν αγαπάς τον εαυτό σου, τότε κερδισμένος μετά από εσένα βγαίνει όποιος είναι δίπλα σου…

Εσύ; θα μείνεις ήρεμος να βρεις την αγάπη;

Εσύ; Θα θελήσεις να το πάρεις;

2 σχόλια:

  1. Καλή εβδομάδα Ιωάννα μου και καλό μήνα να'χουμε! Πολύ ωραία ανάρτηση....και θα'θελα να συμπληρώσω το εξής: "Αγάπη σημαίνει να αφήνεσαι στον άλλον χωρίς εγγυήσεις, και να δίνεις στον άλλον την ελπίδα ότι θα δώσεις σε αυτόν που αγαπάς την αγάπη. Η αγάπη είναι μία πράξη πίστης και όποιος δεν μπορεί να πιστέψει, δεν μπορεί και να αγαπήσει!" Να περνάς όμορφα, φιλάκια! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελενα μου τι ειπες τωρα ρε θεα τι ειπες πωπωπω ποιητρια μπραβο
    να εισαι καλα να πιστευεις να αγαπας να δινεις και να δινεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;