Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ PILLBOX ΣΟ ΠΑΛΙΟΥΡΙ


Χτές ήταν μια μέρα μαγική.

Ξεκίνησα σαν ένα παιδί, που παίρνει τα παιχνίδια του, να τα δείξει στις φίλες του. Όχι σαν ένας έμπορος που πάει να πουλήσει. ήξερα πως όταν κάτι αρέσει και ταιριάζει στο στυλ του άλλου θα το πάρει.  Και έγινα αυτό ακριβώς… το μικρό κορίτσι, με τα διαφορετικά πραγματάκια του.

  Βρήκα ένα μέλος της παρέας την ΕΛΕΝΗ αλλά για μας μαζί μας ήταν και η ΔΗΜΗΤΡΑ αν και δεν μπόρεσε να έρθει. Να πω ευχαριστώ και στον αδερφό της Ελένης τον Θανάση, που μας μετέφερε το παιδί και μας έκανε υποστήριξη.

 Όταν φτάσαμε και ευτυχώς χωρίς κίνηση, όλα ήταν ένα πράσινο χορτάρι. Και σε λίγη ώρα ένα πολύχρωμο πανηγύρι. Αρχίζαμε να στήνουμε πάγκους και ομπρέλες. Βάζαμε τα αντηλιακά μας, και βγάζαμε τις απαραίτητες πια φωτό. Ξέρετε, για τον κάθε δημιουργό, ότι κάνει το αγαπάει, το πιστεύει, και είναι ο εαυτός του. Έτσι καμαρώναμε όλοι για τα κατορθώματά μας.

  Μετά το στήσιμο άρχισε το καλύτερο μέρος. Το culture tour που λέω και εγώ. Κάναμε στάση σε όλους τους άλλους δημιουργούς. Παιδιά μερικά αντικείμενα τα χάζεψα, μερικά τα λάτρεψα και μερικά τα κράτησα μέσα μου. Μπράβο σε όλους παιδιά. Να συνεχίσετε να έχετε υπέροχες ιδέες. Γνωρίστηκα με νέους καλλιτέχνες, και αυτό ήταν το ένα κέρδος από χτες

  Το καλύτερο κομμάτι ήταν οι γείτονες μας. Γελάσαμε, διασκεδάσαμε, ανταλλάξαμε γνώσεις, κάρτες, ιδέες, φαγητά, ποτά. Κάτω από το άγρυπνο μάτι του ήλιου που μας έδωσε ένα μικρό μαύρισμα, και ανάμεσα στα γέλια και στην φαντασία.

  Η μεγαλύτερη χαρά όλων μας όμως ήταν όταν αγόραζαν κάτι από τον καθένα μας. Για μένα μπορώ να πω, πως όταν κάποιος καθόταν στον πάγκο μας και ήταν πάνω στα πράγματά μου, επειδή δεν είναι συνηθισμένα, και ως γνωστών έχουμε ένα κόμπλεξ να βάλουμε κάτι διαφορετικό, όταν κάποιος έκανε την δημιουργία μου κτήμα του, και έδινε ζωή με την προσωπικότητά του, χαιρόμουν διπλά. Αν τολμάς το διαφορετικό τότε μόνο θα δεις την ζωή αλλιώς.

  Και η επιστροφή ήταν μουσική, με κομμάτια διαλεγμένα από τον dj και οδηγό μας Θανάση. Θα σας πω όμως και κάτι άλλο, αξίζει να κάνετε μια στάση σε μερικά σπιτάκια που γνώρισα.

ΧΤΥΠΊΣΤΕ ΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΎ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ επίσης κρατήστε στο νου σας οτι άλλο ένα σπιτάκι καλό είναι αυτό εδώ. το έχει η ΓΑΛΗΝΗ

2 σχόλια:

  1. Μπραβο μπραβο μπραβο!!!τι κριμα που δεν ήμουν εκει!!!Παντα τέτοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως δεν ήσουν κουκλα μου; καθε σκεψη θετικη σε αντιπροσωπευει όπου και να την στελνεις. αλλωστε θα κανω και αλλες στην θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;