Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ I HEART




θα μας βρείτε στο pinterest

Καλησπέρα σε όλους σας...
άλλη μία έκθεση κοσμήματος τελείωσε ευτυχώς...
Τέτοια αποτυχία δνε την εύχομαι σε κανέναν σας...
Δεν τα λέω όλα ωραία σε καμοία ανάρτηση μου, αλλά όπως τα βιώνω για να ξέρει και ο άλλος που θα κάνει κάτι ανάλογο τι θα βρει γύρω του.
3 μέρες εδώ και ούτε να έρθουν να κοιτάξουν τι έκανα δεν ήρθαν καλέ. Πόσο ποια να πηγαίνω στον καθέναν και να του λεω εχω μια έκθεση ελάτε να την δείτε... ε δεν μπορώ να ενοχλώ τον καθέναν πια. σε κεντρικό σημείο του μαγαζιού, απο δίπλα περνούσαν και ούτε κοιτούσαν. 1 κομμάτι έδωσα και αυτό το έκανα πάρτυ. και δεν είναι οτι δεν πούλησα κάτι που με πείραξε όσο το οτι δεν έλεγαν μια κουβέντα απο μόνος του ο κόσμος. έλεος πια.
Δεν πειράζει όμως, γιατι ο χώρος είναι πολύ καλός μέχρι και στεκι βλέπω να το κάνω, δούλεψα χαλαρά και άνετα, για διάβασμα προσφέρετε ο χώρος, γνώρισα κόσμο, άκουσα μουσική, έκαν την δουλειά μου χαλαρά, και ας πουμε οτι πέρασα καλά.
αλλά ρε παιδιά και εσείς οταν λέτε οτι θα έρθετε σε κάθε εκδήλωση που λέτε οτι θα έρθετε, να το κάνετε κιολας. έτσι για παρέα για έναν καλό λόγο. μην περιμένω τσάμπα και πάλι τίποτα.
ας ελπίσουμε στην επόμενη έκθεση να πείτε έρχομαι και να φανείτε. και ο θεος είναι μεγάλος γιατι στο τέλος ήρθαν κάποιες Αμερικανίδες και πήραν αρκετά κομμάτια που τα υποστήριξαν πολύ καλά να είναι καλά οι κοπέλες

4 σχόλια:

  1. και ομως υπαρχει θεος ηρθαν αμερικανοι και αυστραλοι και πηραν πραγματα να ειναι καλα τους ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα που διάβασα σήμερα το post σου,σίγουρα θα ερχόμουνα !Που μπορώ να δω τις δημιουργίες σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολες μέρες βιώνουμε κοριτσάκι και δυστυχώς το έξοδο για ευχαρίστηση όλο και γίνεται δυσκολώτερο και με περισσότερη σκέψη.
    Μην απογοητεύεσαι γιατί η δουλειά σου είναι ιδιαίτερη κι αξίζει. Βέβαια έχεις δίκιο για παρέα κάποιοι θα μπορούσαν να είχαν έρθει...μη πτοείσαι...next time.
    Καλό και δημιουργικό Μήνα σου εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θεοδωτα μου ολο το μπλογκ μου εχει τις δημιουργιες μου αναλογα τι σου αρεσει ριξε μια ματια. θα ερθεις στην επόμενη μην ανυσηχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;