Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΝΟΥΜΕΡΟ 211


θα μας βρείτε και στο pinterest


Στηρίζω Ελλάδα, στηρίζω ελληνικά προιόντα, στηρίζω περίεργα μπουκάλια, στηρίζω με πάθος ανθρώπους δυναμικούς, στηρίζω όσους έχουν κάτι πρωτότυπο να πούν, στηρίζω την δημιουργία.
 Όλα αυτά τα πάθη μου, τα έβαλα μέσα στην δημιουργία μου και έφτιαξα ένα μοναδικό σκουλαρίκι με γεύση... μαστίχα!!!
Χαίρομαι γιατί είχαν καλές κρητικές στις οινικές εκθέσεις που έχω κάνει όταν τα stekia pantou πάνε στις κάβες τα stekia pantou πάνε στην κάβα Οινοτόπι Καπνοτόπι αλλά και στην άλλη μου έκθεση απο όπου είναι και η φωτογραφία μου. έκθεση κοσμήματος στην κάβα drink and pleasure
 Θα χαρώ πολύ όποια τολμίσει να φορέσει αυτά τα σκουλαρίκια, γιατί έχουν άρωμα από την πατρίδα μας.  Συγκεκριμένα απο την Χίο και για αυτό λέγεται σκίνος όπως το λένε και στο νησί ή αλλιώς ... skinos mastiha spirit - myskinos. Μια γεύση απο αυτό το προιόν πρόσφατα πήραν και στην Νέα Υόρκη, οπότε να είστε σίγουροι πως το εκτιμάνε πολλοί. όπως γράφει και ο Ηλίας Μαρινάκης είναι ένα λικέρ Skinos Mastiha: απο την Χίο σε όλον τον κόσμο . Και δεν έχει άδικο καθώς όλο και πιο πολλοί ξένοι το αναζητούν.
 Τα stekia pantou  δεν θα μπορούσαν να μην είναι μέλος σε αυτή την χαρά της δημιουργίας, και για αυτό τα έκανε σκουλαρίκια απο ανακυκλωμένο χαρτί. Μπορείς να φανταστείς την εικόνα μιας γυναίκας να πίνει το λικέρ και να φοράει αυτά τα σκουλαρίκια; Θα νιώθει υπερίφανη μιας και το  Το Skinos Mastiha spirit κερδίζει το χρυσό μετάλλιο για το 2011 και έχει γίνει αφορμή για πολλά πάρτι.
 Το μεγαλύτερο σοκ θα το πάθει ο... μπαρμαν όταν δει μια γυναίκα να φοράει σε σκουλαρίκι το Skinos Mastiha καθώς αποτελεί ένα βασικό υλικό για πολλά κοκτέιλ και είναι υποστηρικτής του 3ο Mediterranean Cocktails Challenge . Για σκεφτείτε το σοκ που θα πάθει; Θα το μεθύσετε. Τα stekia.pantou στηρίζουν Ελλάδα, καλά προιόντα, και δημιουργούν τα σκουλαρίκια Skinos Mastiha.
Τι λέτε θα το πιούμε φορώντας τα;


2 σχόλια:

  1. Πολυ όμορφα τα καινούργια "ελληνικα" σκουλαρίκια σου!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να τα ονομασω ελληνικα σκουλαρικια ; να εισαι καλα αλλα προσοχη μην σε μεθυσουν

      Διαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;