Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ SPITI MOU GROUND FLOOR


Καλημέρα σας…

Να σας πω και τις εντυπώσεις μου από την άλλη έκθεση που πήρα μέρος με μια φίλη μου μόνο στις 20/5/2012.

 Δεν έχω παράπονο από την διοργάνωση. Καλή κοπέλα, γελαστή, ομιλητική, είχε και εκείνη τον πάγκο της, ως εδώ όλα καλά. Αν και το μαγαζί ήταν σε στενό, είχε τον κόσμο του, είχε ωραία μουσική αλλά δυνατά, βρήκα κομμάτια και μια δημιουργό που χάρηκα που την γνώρισα, και ωραία παρέα.

 Όμως από τις 2 που στήσαμε και πήρε κάτι μια κυρία, μέχρι τις 8 που ξανά έδωσα κάτι, όλοι περνούσαν από μπροστά μου και λες και είχαν κάνει τάμα να μην κοιτάν τον πάγκο μου, σπάστηκα που ήρθαν κάτι γνωστοί μου για να μου κάνουν μόστρα και να μου πουν τα κατορθώματά τους, άλλοι γνωστοί μου που ήρθαν και πήραν από άλλους, και πραγματικά είχα τέτοια νεύρα που σκότωνα κόσμο. Ευτυχώς, για το τέλος άφησα τα καλά.

 ήρθε ένας κοινός φίλος μας που πάντα θέλει να στηρίζει όλους και ξαφνικά θυμήθηκε ότι είχε μια γνωστή και πήρε κάτι και από τις δύο μας, μια κοπέλα που της άρεσαν κάτι σκουλαρίκια, και η κυρία που άφησε το καλύτερο σχόλιο και ίσως για αυτό να άξιζε όλη η διοργάνωση.

 Εμπειρία και αυτή που πέρασε και έρχεται η επόμενη με πολύ καλή παρέα… θα δείτε. Παρόλα αυτά να πω ευχαριστώ σε όσους αγόρασαν κάτι και με έχουν πάνω τους, και που μερικοί γνωστοί μου πλέον εκθέτες πέρασαν και είπαν ένα γεια. Τώρα σας περιμένουμε  Πέμπτη 31 Μαΐου 2012. Από τις 15:00 έως τις 22:00 σε μια έκθεση για 7 κορίτσια στο καφέ Iktinou au trottoir

Ελπίζουμε να σας δούμε για να ακούσουμε από κοντά τα σχόλια, να γίνετε τα μοντέλα μας, και με την στήριξή σας θα διοργανώσουμε και άλλα, ώστε να πάρουν μέρος και άλλες κοπέλες.

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

8 σχόλια:

  1. γλυκιά μου παρατηρήτρια σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά think positive!!!μην χαλάς τσάμπα την ωραία σου διάθεση,οι δημιουργίες σου είναι υπέροχες και είμαι σίγουρη ότι την επόμενη φορά θα τα δώσεις όοοολαα!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρατηρώ πως οι άνθρωποι έχουν γίνει αρκετά "δύσκολοι" στις όποιες αγορές τους καλή μου, ειδικά όταν μιλάμε για δημιουργίες όπως οι δικές σου καλή μου. Ακόμη και οι νεώτερες κοπέλες. Αλλά αυτά είναι δυστυχώς τα "δύσκολα" μιας τέτοιας δημιουργικής δουλειάς.
    Δύναμη σου εύχομαι λοιπόν και περισσότερες πωλήσειες στις επόμενες συμμετοχές σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι να μην σπάζεσαι να έρχονται για δική σου υποστήριξη και να αγοράζουν από αλλού πράγματα;; Ντροπή τους!! Υπομονή και επιμονή!! Δεν λένε το καλό πράγμα αργεί να γίνει;; Καλό σαββατοκύριακο να έχεις, και εύχομαι στην επόμενη έκθεση να ξεπουλήσεις!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!! Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω να έρθω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βιργινια μου να περνας συχνα να με αναιβαζεις την διαθεση ειναι σημαντικο για μενα....καλε κουκλι ποσα να σε δωσω για να τα καλα σου λογια; εεεε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πηνελοπη μου μακαρι ολος ο κοσμος να πουλαει δεν ειναι κακο αλλα να δουν και την δουλεια μου. δεν ειναι δυσκολος ο κοσμος αν εχι αποφασισει να αγορασει. τωρα θα μου πεις δεν αρεσουν σε ολους οσα κανω αλλα κατι θα βρεις και για τον καθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελια μου κοιτα να δεις ηταν ισως το χειροτερο που μου εγινε αλλα τι να κανω; υπομονη οπως λες η επομενη ειναι στις 31 μαιου και θα πανε ολα καλα. σιγουρα. θα κανω πολλές εκθεσεις ακομα. για να μαθω πιο πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειρηνη μ αν μπορεσεις περνα θα χαρω βαλε και την αφισα και στο σπιτακι σου για να το δουν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;