Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ IKTINOU AU TROTTOIR


Αυτή η έκθεση ήταν μια δική μου προσπάθεια, με κοπέλες που έμαθα μέσα από τα παζάρια, και μερικές φίλες. 6 κοπέλες συγκεντρωθήκαμε στο μαγαζί, και ήρθαν φίλες και γνωστές, περαστικές, και αναγνώστριες.

  Παρά το ότι είχε ρίξει βροχή και ας ξεκινήσαμε με ζέστη, δεν το κατάλαβα προσωπικά καθόλου. Άστε που η βροχή, έδωσε ένα ρομαντικό αεράκι και μια παριζιάνικη νότα το βράδυ. Ήρθαν φίλες και περάσαμε καλά, τα ήπιαμε τα είπαμε, το διασκεδάσαμε.

 Να π ευχαριστώ στις κοπέλες που πήραν μέρος, να πω ευχαριστώ στο μαγαζί iktinou au trottoir που μας έδωσε τον χώρο, ευχαριστώ τον κόσμο που πήρε κάτι από τα stekia pantou και με τίμησε, ευχαριστώ όσες ήρθαν από το Blog και με τίμησαν με τα καλά τους λόγια και την παρουσία τους.

 Να σας πω και κάτι ακόμα, για όσες μένετε Θεσσαλονίκη και δεν προλάβατε να έρθετε σε εκείνη την έκθεση, την Πέμπτη 14 Ιουνίου από τις 3 έως τις 10 το βράδυ θα ήμαστε στο Bliss ερμού 51 για να έρθετε να πιείτε τον καφέ σας και να δείτε τα κοσμήματά μας

Θα χαρώ να σας ξανά δω και άλλα νέα πρόσωπα όμως και να αγοράσετε κάτι για να γίνει η κάθε μια σας τα προσωπικά μου μοντέλα κάθε φορά που τα φοράτε.

Λοιπόν; Θα έρθετε;

7 σχόλια:

  1. Mπορεί να πάρει μέρος οποιοσδήποτε στην έκθεση;Μ'ενδιαφέρει.Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να μπορούσα να έρθω για αν δω από κοντά τις δημιουργίες σου αλλά είσαι μακριά.. Αλλά θα ευχηθώ καλή επιτυχία στην έκθεση!! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα χαρώ κάποια στιγμή να περάσω απο κάποιο στέκι σου! Θεσ/νικη έρχομαι σχετικά συχνά και αν είναι βολικά θα κάνω ένα ντού εξ άλλου έχω 2 κόρες που τους αρέσει να στολίζονται!!!Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αννα μου οποια μενει θεσσαλονικη και θα ειναι το καλοκαιρι εδω κατι θα ξανα κανω αναλογα και τον χωρο βεβαια οποτε ναι αν σε ενδιαφερει θα ξανα ρωτησω κοσμο και αν θες ερχεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελια μου ακομα και απο εδω που μπαινεις και το λες με ολη σου την καρδια μ αρκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εφη μου σκεψου πρωτα εσενα και μετα τους αλλους οσο και αν εισαι μαμα πρεπει να εχεις ενα στεκι μου και εσυ δεν μπορει κατι θα βρεις χαχα μετα για τα μωρα σου. αν μπορεσεις καποτε να ερθεις θα χαρω να μου πεις οτι εισαι εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;