Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΝΟΥΜΕΡΟ 89


Αγάπη…
Άλλοι την ζούν, άλλοι την περιμένουν, άλλοι την έχουν και πρέπει να την διακόψουν, και άλλοι απλά δεν την πιστεύουν.
Χωρίς αγάπη ζεις, δεν παθαίνεις κάτι, απλά όχι τόσο ποιοτικά κατά την γνώμη μου. Οι μεγάλοι έρωτες που διαβάζεις στα βιβλία δεν υπάρχουν. Όχι έτσι όπως τα διαβάζεις τουλάχιστον. Καμιά φορά η ζωή, γράφει πιο καλά σενάρια από τον συγγραφέα, και είναι πιο δυνατά από τη φαντασία.
 Η αγάπη είναι μια κατάσταση που την ζεις με όλο σου το είναι. Δεν βγάζεις κάτι απ έξω. Με όλες τις αισθήσεις σου γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Όσο και αν δεν το πιστεύεις, η αγάπη είναι πρώτα εγκεφαλική και μετά με την καρδιά.
Όμως μην φτάσεις στο άλλο σημείο, που είναι το ένα άκρο, να λες σε κάθε σου κουβέντα στο τέλος σε αγαπάω. Είναι κάτι που σιχαίνομαι. Ούτε όμως στο άλλο άκρο, να μην το λες συχνά, ή καθόλου.
 Απλά ξύπνα κάθε μέρα, κοίτα αυτόν που έχεις δίπλα σου, ή αυτόν που περιμένεις να σου έρθει, και δες γιατί τον διάλεξες, βρες τα σημεία στην καθημερινότητα, που χωρίς αυτόν δίπλα σου, δεν τα χαίρεσαι, και κυρίως…. Αν μπορείς … αν λέω… νιώσε και δώσε αγάπη απλόχερα σε καταστάσεις, αντικείμενα και ανθρώπους που δεν το είχες βάλει στο νου σου να το κάνεις ποτέ. Θα σου το γυρίσει ο Θεός να είσαι σίγουρος.

27 και 28 ιουλίου σας περιμένουμε στα λαδάδικα στο μαγαζί bohemians από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ. Και στις 28 ιουλίου θα ήμαστε στο παλιούρι. Ελάτε για μπάνιο και κόσμημα.

2 σχόλια:

  1. πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια σου
    και πολύ ωραία αυτά που γράφεις
    αλλά εγώ ανήκω στη τελευταία κατηγορία
    δεν πιστεύω και ούτε υπάρχει!!!!


    καλή επιτυχία στην έκθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βρε τσαχπινικο δελφινακι μου
    να εισαι καλα να αγαπας και ολα καλα θα σε πανε
    να εισαι καλα μανα μου θα τα πουεμ σε λιγε μερες με φωτο στο προφιλ μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;