Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!!!


Μιας και έχω αποκτήσεις ιντερνετικό παρελθόν, με χαρά βλέπω ότι πέρσι στην αντίστοιχη ανάρτηση, με διαβάζανε 87 άτομα, και φέτος 299.

Μεγάλη χαρά για αυτό!!!

Σας ευχαριστώ όλους, που λέτε ένα καλό λόγο για τα κοσμήματά μου. Ένα ευχαριστώ σε όσες πήρατε κάτι από μένα για εσάς και το φοράτε.

Μέσα σε αυτόν τον χρόνο, σαν Ιωάννα…

Αγαπήθηκα από άτομα που δεν ήξερα, χώρισα, γράφω για τα κρασιά σε μια σελίδα που μου αρέσει, κάνω ταξίδια, γνωρίστηκα με νέα πρόσωπα, τελείωσα τα μαθήματα και τον χειμώνα ορκίζομαι τεχνολόγος γεωπόνος, έμαθα να εκτιμώ το αυτονόητο, να πιστεύω στους γύρω μου, προσπάθησα, έδωσα και πήρα, δημιούργησα, και πολλά ακόμα που τελικά είναι πιο πολλά από όσα περίμενα.

  Σαν δημιουργός, σαν καλλιτέχνιδα και σαν αρτίστα, ναι ναι εγώ είμαι όλα αυτά, το χειμώνα πήγαινα σε εκθέσεις, γνώρισα κόσμο, δημιουργούς πλέον που είναι γνωστές μου φατσούλες, δημιούργησα με τρέλα ότι αγαπούσα, δεν έχασα εικόνες που μου άρεσαν και αυτό είναι σημαντικό για μένα,  έκανα ανθρώπους χαρούμενους και εκείνοι εμένα κάθε φορά που κρατούσαν κάτι δικό μου, πήρα μέρος σε εκθέσεις και σχεδιάζω και άλλες, μίλησαν πολλοί για μένα και τους ευχαριστώ, αγόρασα πράγματα για εμένα και σας τα παρουσίασα, και ομολογώ πως χωρίς την στήριξή σας, δεν θα ήμουν ακόμα εδώ.

  Ευχαριστώ τον κόσμο που με βρίσκει στα προφίλ μου, χα χα απέκτησα και κοινό. Ευχαριστώ για τις στιγμές και για τις εμπνεύσεις μου.

Νέα σχέδια έρχονται, νέες ιδέες γεννιούνται, νέοι καλλιτέχνες θα σας παρουσιαστούν, αρκεί να είστε εδώ και να στηρίζετε τα stekia να μην πέσουν, όχι τίποτα άλλο αλλά αυτά τα σκασμένα πάνε  pantou .



 Φιλιά σε όλους.

                                 Παρατηρητής!!!

13 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά παρατηρητή μου!!! Με υγεία και πολλές επιτυχίες! Εύχομαι ακόμη περισσότερους αναγνώστες και ακόμη περισσότερα άρθρα και δημιουργίες!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είσαι γερή αγαπητή μου Ιωάννα.Πάντα επιτυχίες να έχεις στη ζωή σου.Δεν είναι ωραίο ν'ασχολείσαι με πολλά πράγματα και κυρίως μ'αυτά που αγαπάς; (Λιονταράκι έχεις μια μέρα πριν γενέθλια απ'την κόρη μου,βέβαια άλλη χρονιά).Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρόνια πολλά καλά και δημιουργικά με όμορφες ιδέες και όμορφες εμπνεύσεις και όμορφες δημιουργίες
    οι αναγνώστες σου να αυξάνονται καθημερινά
    πολύ μου άρεσε η τελευταία παράγραφος, ο τρόπος που έγραψες το στέκια παντού

    φιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σου εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα, οι αναγνώστες σου να έχουν ξεπεράσει τους χίλιους και και η ζωή σου να είναι γεμάτη από ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις και περισσότερες έντονες στιγμές! Χρόνια σου πολλά, Παρατηρητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δημητρουλα μου γεια σου.... να σαι καλα κουκλα αυριο ειναι επισημα ξερεις και εσυ να χαιρεσαι την αδερφουλα σου. θελω νεα απο την εκθεση πως ηταν η εμπειρια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αννα μου 23 εχω γενεθλια αν δεις την ημερομηνια της αναρτησεις 23 ειναι αλλα ειμαι καρκινακι τοτε που γενηθηκα δεν ειχε μπει ακομα το λιονταρακι για αυτο λεω οτι ειμαι καρκινολεων χαχα να σαι καλα ματια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δελφινακι μου ταξιδεμενο και μακρινο να εισια καλα να περνας να με λες καλα λογια να χαιρομαι. ετοιμαζω πολλα σχεδια στην ωρα τους ολα θα τα δειτε. μεχρι να στερεψω απο ιδεες χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ονειροκοσμε μου θα ηθελα να ζουσα σε εναν κοσμο μονο με τα ονειρα μου. αν αξιζει καποιος να μπει θα μπει δεν τον τραβαω απο το χερι. μονο κραταω απουσιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ιωαννα σου ευχομαι οτι επιθυμεις να το εχεις και να κανεις οτι σε κανει ευτυχισμενη!Απειρα χρονια στο μπλογκ σου και αμετρητους αναγνωστες!Καλο βραδυ Αναστασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τι όμορφα και πλούσια.. αγαπητή.. ο παρατηρητής!!!.... χαίρομαι!!!!
    και σ' ανώτερα... συγχαρητήρια και για το πτυχίο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καφε λουλουδακι μου χαχα καλως ηρθες επισημα και εσυ πρωτη φορα σχολιαζεις να εισαι ηρεμη δημιουργικη χαρουμενη και με πιστη σε οτι κανεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παρασκευη μου θα το κανω βελακια στον τοιχο εχω στοχους λεμε.... να εισαι καλα και να μην χανεσαι να περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;