Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

ΝΟΥΜΕΡΟ 368



Με έχει πιάσει μια μανία με την απλότητα. Τα λεπτά σχέδια. Τα διακριτικά πάντα μου άρεσαν. Πήρα τις χάντρες μου, είπα καλημέρα στην δημιουργικότητά μου και άρχισα να ετοιμάζω νέα σχέδια. Απλά και να τα έχουν όλοι. Τα #stekiapantou και σαν τιμές και σαν σχέδια θέλουν να τα φοράνε όσοι τα αγαπάνε. 
Που λέτε μεγάλη και σημαντική υπόθεση να περνάς χάντρες στο σχοινί. Μεγάλη και όμορφη. Γιατί πήρα τις καφέ μου χάντρες, διάλεξα τα ασημένια στοιχεία μου, και όσο το ετοίμαζα το λεπτό βραχιόλι, σκεφτόμουν ποια θα το διαλέξει. Ποια θα επενδύσει σε αυτό για να λάμψει στο ντύσιμό της.
όποια και να είναι αυτό το βραχιόλι #bracelet θα είναι εκείνο το λαμπερό στοιχείο που θα το προσέξουν όσοι την κοιτάνε προσεκτικά. 
Λατρεύω αυτή την μόδα και την θέλω για τα stekia pantou λεπτό όμορφο προσεκτικό...
Εσείς θα το θέλατε;

14 σχόλια:

  1. κουκλα μου καλημερα να εισαι καλα αληθεια θα το φορουσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...Λεπτο και ομορφο..κοριτσι..εχει ωραια χρωματα..να σαι καλα..φιλια πολλα πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι μου αρεσουν τα λεπτα για αυτο το κανω να εισαι καλααααααα

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο το βραχιολάκι σου! Απλό και φίνο! Να έχεις μια όμορφη χρονιά με υγεία και ευτυχία! Σ' ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη σου στο ιστολόγιό μου "ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ"!
    Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοίτα τώρα να δεις.....Ερχεται ο παρατηρητής κάνει ένα σχόλιο στο blog μου και με προσκαλεί να περάσω κι από το δικό του να τα πούμε! Ωραίααα!! Δέχτηκα την πρόσκληση και να 'μαι!!! Αλλά αντί για "παρατηρητή" ( εννοώ άρρεν)... βρήκα ένα κορίτσι που ασχολείται με κοσμήματα και όχι μόνο!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, ανταποδίδω την επίσκεψη, σου εύχομαι καλή χρονιά και θα περνώ να θαυμάζω τα έργα σου!!!! Το βραχιολάκι είναι πολύ όμορφο κι εγώ θα το φορούσα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα ωπα μισο παρτο αλλιως ... γτ να είμαι άντρας; είπαμε παρατηρω απο τις γωνιες μου και κανω στεκια παντου αχα να σαι καλα που ηρθες

      Διαγραφή
  5. Απλό, ευκολοσυνδύαστο, λιτό και απέριττο. Συνέχισε να δημιουργείς όλα αυτά τα όμορφα! Εύχομαι να έχεις μια ευλογημένη, φωτεινή χρονιά, δημιουργική, γεμάτη επιτυχίες, χαμόγελα, πολλή αγάπη, ευτυχισμένες στιγμές και να βλέπεις τα όνειρά σου να εκπληρώνονται ένα προς ένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κάνω ότι μπορώ όλα μαζί και για αυτό δείχνω όσα δημιουργώ να είσαι καλα που περνάς

      Διαγραφή
  6. καλη εβδομάδα...ωραίο το βραχιόλι σου ... και γω είμαι του απλού μου αρέσουν τα απλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιτό και καλόγουστο !!!!
    Καλή συνέχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ τιμητικό αυτό που λες θα το φορούσες δλδ; το έχεις σκεφτεί στο χέρι σου;

      Διαγραφή

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;