Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΝΟΥΜΕΡΟ 260

 
 
Η ζωή είναι σαν το ποδήλατο...
Κάνεις στάσεις σε διάφορα σημεία, παίρνεις κόσμο μαζί, διαλέγεις πράγματα που αγαπάς, και καταλήγεις να μεταφέρεις τις εμπειρίες που έχεις κερδίσει.
Κάπως έτσι και στο κρασί απο ένα κομμάτι ξύλο, βγαίνει η καλύτερη παρέα σε όλες τις στιγμές, και τις φυλακίζεις μέσα σε ένα μπουκάλι.
Εγώ πήρα το ποδήλατο, και του διάλεξα για παρέα ένα φελλό απο καλό κρασί. Του διάλεξα κάτι απο την τιμώμενη Κρήτη.Silva Δασκαλάκη είναι ένα όνομα που πρέπει να ξέρεις όταν πας στο Ηράκλειο, για ένα καλό κρασί. Και αντε πείτε εμένα δεν με πιστεύετε, κακώς αλλά οκ, τον Γρηγόρη απο το gregorys wine journal που έκανε το παιδί το οδηπορικό του στην Κρήτη και βρήκε μερικά καλά μέρη για να τα πίειτε σωστά και μετρημένα και φυσικά ήταν μέσα η Silva- Δασκαλάκη.  Ακόμα άπιστοι; Άντε για σας και μόνο πήρε πέντε βραβεία για το οινοποιείο Silva - Δασκαλάκη... Ε μετά απο αυτό φυσικά και θα έκανα ένα κολιέ που θα είχε οικολογικό μήνυμα. Έρχεται και ο καιρός που θα κάνουν τον γύρω των οινοποιείων με τα ποδήλατα. Το ποδήλατο είναι τρόπος ζωής, όπως και για την Δασκαλάκη το να είναι μέσα στο αμπέλι. Τα stekia pantou φτιάξανε έναν κολιέ, απο μπορντώ χρώμα, με μωβ λιλά κουμπιά, για τελείωμα, αλλά και για μέσα στην σύνθεση του, έναν φοβερά καλό φελλό απο το κτήμα Δασκαλάκη, ο ποίος ξεκουράζεται πάνω στο μεταλλικό ποδήλατο, που το διακοσμούν πολλές ξύλινες χάντρες.
Λοιπόν; πάμε Κρήτη να πιούμε Δασκαλάκη;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σχεδιάζω πάνω στο χαρτί και σου μιλάει... εσύ τι θα του πεις;